Moda dünyasının yeni trendi EarPods aksesuarlar

Fransız moda devi Louis Vuitton, AirPods kulaklıklar için aksesuar üretmeye başladı. Kulaklık aksesuarların satış fiyatı 350 dolar olarak belirlendi. EarPods adını taşıyan sallantılı küpe kulaklıklar, dünya moda trendlerinin de arasında yer alıyor.

Teknoloji ve moda dünyaları birleşti, EarPods aksesuarlar son dönemin trendleri olmaya başladı. Daha önce pandemi döneminde sıkça kullanılan maskeler için özel tasarım zincirler yapılmış ve satışa sunulmuştu. Şimdi de gündelik hayatın en sık kullanılan teknolojik aletlerinden EarPods'lar için bir aksesuar üretildi. Düşmemeleri için küpe formunda üretilen de mevcut, sadece süs olarak tasarlanan da mevcut. Birçok farklı tasarımı içerisinde bulunduran bu aksesuarlar, Fransız markası Louis Vuitton tarafından 350 Dolar'a satışta. EarPods küpeler, 2020 sonbahar-kış sezonu için yeni bir küpe modeli geliştirdi. Altın rengi kaplamalı bir süse sahip olan EarPods küpeler, satışa da sunulmuş durumda. 

Apple marka kablosuz kulaklıklar, küpe modelleriyle de aksesuar sektöründe etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu modellere ise EarPods deniyor. EarPods kulaklıklara takılan aksesuarlar, dünya aksesuar trendleri arasında yer alıyor.

EarPods sallantılı kulaklık modelleri ise şöyle: 

 

Kulaklıklar için sevilen obje ve figürlerden özel tasarımlar da yapılabiliyor. Bunlardan birisi de kelebek modeli. Bunun dışında yine doğayı simgeleyen figürler de kullanılabiliyor.

Mutfak hayatını kolaylaştıran fikirler

İLİŞKİLİ HABER

Mutfak hayatını kolaylaştıran fikirler

BİR YORUM YAPIN 0