Günlük bayan sonbahar kombinleri 2020

Mevsim geçişleri döneminde günlük kombin oluştururken zorlanılabilir. Sizler için sonbahar döneminde kullanabileceğiniz birbirinden havalı ve rahat günlük kombin önerilerini derledik. Bu kombin önerilerini uygulayıp geçmişte yaptığınız hataları bıraktığınız zaman, istediğiniz şıklığı elde etmiş olacaksınız. Sonbahara özel birbirinden şık kombin önerileri, tüm detaylarıyla haberimizde.

Sonbahar aylarında günlük kombin oluştururken yaz aylarından izler de taşırsınız. Günlük kombinlerde hem rahat ve doğal hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sezon sweatshirt, pileli etek, çiçekli elbise ve deri ceket parçaları günlük kombinlerde tercih edilebilir. Bu kolay gibi görülen parçalarla kombin hazırlarken, çeşitli hatalara düşülebilir. Peki  2020 sonbaharında nasıl günlük kombinler oluşturabilirsiniz? Hangi parçaları birleştirerek bir uyum yakalayabilirsiniz? bu soruların yanıtlarını sizler için listeledik. İşte sonbahara özel birbirinden şık günlük kombin önerileri ve uygulamanız gereken taktikler:

ÇİÇEKLİ ELBİSE VE DERİ CEKET KOMBİNLERİ

Çiçek desenin sadece ilkbahar ve yaz ayları için uygun olduğu düşünülür. Fakat sonbaharın o biraz karamsar ve nostaljik havasını kırmak için, çiçek desenleri tercih edilmelidir. Bu parçaları sezon trendi deri ceketlerle kombinleyerek, şık ve iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

ETEK VE DİZ ÜSTÜ ÇİZME KOMBİNLERİ

Çizmeler ayakkabı modasında sonbahar aylarında akla gelen ilk parçalardır. 2020 sonbahar sezonunda diz üstü çizmeler, günlük kombinlere ayrı bir hava katıyor. Bu parçaları, doreli eteklerle birleştirebilirsiniz. Ya da özellikle daha klasik bir stil tercih edenler, klasik bir siyah eteği bu çizmelerle kombinleyebilirler.

PİLELİ ETEK KOMBİNLERİ

Bu sezon için sadece mini etekler değil uzun pileli etekler de trendler arasında yer alıyor. Her sezon tercih edilebilen pileli etekler; V yaka bir bluz ve dik yaka bir gömlek ile çok yakışır. Pileli etekleri uzun hırkalarla ve boğazlı kazaklarla da kombinleyebilirsiniz.

 

 

 

 

KOT PANTOLON KOMBİNLERİ

Elbise ve etek sevmeyenler için bu sezon şık kot pantolon kombinleri revaçta duruyor. 2020 sezonunda boy friend jeanlerle birlikte her sezonun trendi mom jeanlar sıkça tercih ediliyor. Ancak günlük kombinlerde İspanyol paça ve yüksek bellerle de şık bir tarz oluşturulabilir. İspanyol paça pantolonunuzu sıkmayan bir kazakla, yüksek bel ve dar pantolonunuzu ise bir sweatshirtle kombinleyebilirsiniz.

SWEATSHİRT KOMBİNLERİ

Sonbahar sezonunun en olmazsa olmaz parçası sweatshirtlerdir. Rahat ve spor bir görünüm kazandıran sweatshirtler, bu sezonun trendi olan yüksek bel pantolonlarla birleştiğinde şık bir görünüm kazandırabilir. Bu parçaları ayrıca deri bir tayt ve mini etekle de birleştirebilirsiniz. Baskılı sweatshirtler bu sezon için günlük kombinlerde en sık kullanılacak olan model oluyor. Renk konusundaysa beyaz dışında daha can alıcı, gösterişli renkler revaçta duruyor.

Sonbaharda gezilecek en güzel yerler! Sonbahar'da gezilecek en güzel 8 rota

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda gezilecek en güzel yerler! Sonbahar'da gezilecek en güzel 8 rota

BİR YORUM YAPIN 0