Yağmurlu günler için stil önerileri

Yağmurlu günlerde nostaljik ve koyu havayı kırmayı sağlayacak renkli ve farklı stiller bulunur. Bu stillerde kullanılan parçaları doğru bilip tercih etmek gerekir. Sizler için yağmurlu günler için uygulayabileceğiniz en renkli ve şık stil önerilerini derledik.

Sonbahar aylarında serin havayla birlikte yağmurlu günler de artmaya başlar. Birçok kişi böyle günlerde dışarı çıkmak yerine, evinde kalıp yağmurun ve serin havanın tadını çıkarmayı tercih eder. Ancak sosyal hayat vb. etkenler dolayısıyla dışarı çıkılması da gerekir. Bu günlerde giyilecek olan kıyafetleri doğru seçmek gerekir. Peki yağmurlu günlerde neler giyilebilir? Yağmurlu havalar denilince akla ilk gelen bot ve çizmelerdir. Bu ayakkabı modelleriyle hem yağmurdan korunulabilir hem de farklı stiller oluşturulabilir. Son dönemlerde botlar ve yağmurluklar için şeffaf modeller tercih ediliyor. Peki yağmurlu bir gün için başka hangi stiller tercih edilebilir?

 YAĞMURLUKLAR

Son dönemlerde şeffaf yağmurluklar tercih ediliyor. Yağmurlar havalarda ilk giyilen parça olan yağmurluklar, şapka detayları sayesinde şemsiye kullanımından da feragat edilmesini sağlıyor. Şeffaf modeller dışında canlı renklerden oluşan yağmurluk modelleriyle de, sonbaharın nostaljik havası kırılabiliyor. 

 

 

 

 

YAĞMUR BOTLARI

Yağmurluklar gibi yağmur botları da şeffaf modelleriyle ilgi çekiyor. Çorapların ıslanmasını engelleyip ayakları koruyan yağmur botları, farklı renk seçenekleriyle hem pantolon hem de elbise, etek kombinlerine uyum sağlıyor.

Şeffaf botlar dışında renkli botlar da oldukça ilgi görüyor. Bu botlar skinny jeanler ve taytlarla şık bir duruş sergiliyor. Tercih edilecek botların kalın çoraplı olması önemlidir.

RENKLİ GİYİM

Yağmurlu günlerde hava karanlık ve basık olur. Böyle günlerde koyu giyilmemesi gerekir. Onun yerine koyu havayı kırmak için renkli kıyafetler tercih edilmelidir. Bu sayede daha dikkat çekici bir stile sahip olursunuz. Birbirleriyle uyumlu olan renkleri tercih etmeniz önemlidir. 

ŞEMSİYELER

Çoğu kişi şemsiye kullanmayı sevmediğinden dolayı yağmurlukları tercih etse de, şemsiyelerin de kattığı ayrı bir hava bulunur. Kombinler için bir aksesuar olan şemsiyeleri, günlük tarzınızda kullandığınız baskın renkle uyumlu kullanmanız dikkat çekicilik kazanmanız açısından önemlidir. Tıpkı kıyafetlerinizde olduğu gibi şemsiyelerinizde de renkli modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede aksesuarlarla da soğuk ve koyu tonu kırmayı başarmış olursunuz.

İstanbul'da en güzel açık hava düğün mekanları

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da en güzel açık hava düğün mekanları

BİR YORUM YAPIN 0