İstanbul'da en güzel açık hava düğün mekanları

Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha fazla tercih edilmeye başlanan açık hava düğün salonlarında düğün yapmak isteyen çiftler çoktan mekan arayışlarına girdi. İstanbul'un birbirinden güzel ve büyüleyici manzarasına karşı açık havada düğün yapabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. İşte İstanbul'da açık havada yapabileceğiniz en güzel dış düğün mekanlarını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

Bütün dünyada devam eden pandemi nedeniyle kapalı alanda yasaklanan düğünler yerini açık alanda yapılacak düğünlere bırakıyor. İstanbul'da hem Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasında tercih edeceğiniz birbirinden güzel manzaralı açık hava düğün mekanları bulunuyor. Birbirinden güzel şık havuz başı ya da deniz manzaralı düğün mekanlarını tercih edebilirsiniz. Bahar aylarında yapılan düğünlerde en çok dikkat edilmesi gereken nokta hava koşullarıdır. Hava durumuna bakarak havanın yağmurlu olabilme ihtimalini karşı dikkat edilmelidir. Ayrıca sonbahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde seçeceğiniz mekanlarda isterseniz sonbahar renklerini kullanarak mevsime uygun konsept tercih edebilirsiniz. Daha önceki yıllarda konsept olarak genelde beyazlar kullanılırdı. Son dönemlerde çok iddialı renklerden oluşan şık konseptler kullanılmaya başlandı. Peki İstanbul'da en güzel açık hava mekanları neler? İşte yanıtlar:

İSTANBUL'DA AÇIK HAVA DÜĞÜN MEKANLARI

ÇAMLIK GARDEN

Boğaz manzarası eşliğinde mavinin ve yeşilin buluştuğu Çamlık Garden kır düğünü yapmak isteyen çiftler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Çamlık Garden Mekan içerisinde açık ve kapalı olmak 2 seçenek mevcut.  Açık alan 450 kişilik geniş bir alana sahip olduğu için tercih edebilirsiniz. 

BAHAR COUNTRY ORKİDE BAHÇE

Ayrupa yakasında yer alan Bahar country orkide bahçe, açık havada kalabalık düğün yapmak isteyen çitler için alternatif seçenekler arasında. Bu mekanda 3000 kişiye kadar davetli ağırlayabilirsiniz. Ayrıca mekanda modern ya da geleneksel, gösterişli ya da sade birçok düğün konseptini uygulama şansı elde edebilirsiniz.

SARIYER GARDEN

Sarıyer Garden, Panoramik İstanbul manzarası, yemyeşil bahçesi ile keyifli bir kır düğünü mekanlarından biri. Evlenecek olan çiftlerin seçeceği bu mekanda firma tarafından bütün konsept hazırlanmaktadır. Sarıyer Garden'da yaklaşık 3000 kişi davetli alabiliyor.

KEMER BOTANİK PARK

Kemer Botanik Park, Eyüp kır düğünü mekanları arasında yer alıyor. Muhteşem doğa manzarasında yaklaşık 1000 kişiyi ağırlama  kapasitesine sahiptir.

ATA GARDEN

Beylikdüzü'nde yer alan Ata Garden, bu çevrede yaşayan ve evlenecek çiftlerin en çok tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Hem denize yakın bir noktada yer alması hem de yemyeşil doğanın içinde olmasından dolayı çok beğeniliyor. Kır düğünü mekanı, oldukça geniş bir alana sahip ve burada 1.000'den fazla davetli ağırlama imkanınız bulunuyor.

CASAMENTO

Fuat Paşa Yalısı'na ait olan Casamento, Boğaz'a muhteşem manzarasına karşı muhteşem görkemli bir düğün isteyenler burayı tercih edebilir. Casamento'nun açık alanda ağırlayabileceği davetli sayısı en fazla 285'tir.

HİNT BAHÇESİ

Hint Bahçesi, Sarıyer civarında açık düğün mekanı arayan  ve değişik düğün konsepti arayan çiftler için ideal bir mekandır. Doğayla iç içe olan mekanda rengarenk çiçeklerle süslenmiş, yemyeşil bir orman vadisi içinde unutulmaz bir mekan bulunuyor. Hint Bahçesi'nin 300-400 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor.

YADİNBEY

Kadıköy'de yer alan Yadinbey, havuzbaşı düğün isteyen çiftlerin tercih edeceği açık alanında 440 davetli ağırlayabiliyor. Ayrıca özel aracıyla gelecek olan davetliler için de ücretsiz otopark hizmeti sağlıyor.

ROMANTİKA GARDEN 

Kadıköy Fenerbahçe'de yer alan Romantika Garden, deniz kıyısında bulunuyor. Deniz manzaralı unutulmaz bir gün batımını yaşamak isteyen çiftler tercih edebilir. Mekanın 500-750 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor.

Düğün pastası modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Düğün pastası modelleri 2020
Yağmurlu günler için stil önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yağmurlu günler için stil önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0