Düğün pastası modelleri 2020

Sonbahar döneminde pandeminin de etkisiyle açık alan düğünleri tercih edilmeye başlandı. Düğün pastaları, sonbahar konseptiyle hazırlanan düğünlere uygun olarak hazırlanıyor. Peki düğün pastalarında hangi trend desenler kullanılıyor? Pelit markası düğün pastalarında hangi desenleri tercih ediyor? Düğün pastası model ve fiyatları ne kadar? soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Sonbahar döneminde düğünlerde açık alan konseptleri tercih edilmeye başlandı. Birçok kişi nikahlarını dahi sade bir düğün şeklinde düzenlemeyi tercih ediyorlar. 2020 sonbahar konseptlerinde masa süslemelerinde ve düğün pastalarında çiçek süslemeleri tercih ediliyor ve pastalar için dikkat çekici, geometrik şekiller kullanılıyor. Peki yeni sezonda düğün pastaları için kullanılan şekiller neler? Düğün pastaları modellerinin fiyatları ne kadar? 

 

 

Öncelikle düğün pastaları için kullanılan kalıp şekillere yakından bakalım:

DÜĞÜN PASTASI TREND DESENLERİ

 

 

GEOMETRİK ŞEKİLLİ DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Geometrik şekiller, bu sezon için modada trend desenler arasında yer alıyor. Bu şekiller dekorasyonda hazırlanan desen ve tasarımlarda da kullanılıyor. Üçgen, dörtgen, kare, altıgen vb. şekilli düğün pastaları trendler arasında yer alıyor. Bu şekiller pastaların üzerinde ve servisinde kullanılan aksesuarlarda da değerlendiriliyor. Bu modeller, en çok tercih edilenler arasında.

 

 

VİTRAY DESENLİ DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Vitray desen, özellikle mağaza vitrin ve dekorasyonları ile daha gösterişli mobilyaların tercih edildiği ev dekorasyonlarında kullanılan bir cam desenidir. Cam üzerine farklı şekillerin çizimi sonucunda oluşan bu desenler, el işçiliği konusunda en çok emek verilen tasarımlardandır. Vitray desenler, 2020 sonbahar düğün trendlerinde sıkça kullanılıyor. Pastalar üzerine çizilen bu desenler ile gösterişli bir düğün konsepti oluşturulabiliyor.

HARİTA TEMALI DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Son dönemlerde kişisel zevkleri yansıtan tasarım ve desenlerin üretimi artmış durumda. Gelin ve damatlar, kendileri için özel olan bazı detayları dekorasyonlarda aksesuar veya desen tasarımı olarak tercih ediyorlar. Bu alanlara 2020 sonbahar konseptlerinde düğün pastaları da ekleniyor. Yolculuğu seven çiftler, düğün pastalarında seyahat ve yolculuğu temsil eden harita vb. objeleri desen olarak kullanıyorlar.

 

ŞEFFAF DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Her ne kadar dikkat çekici ve gösterişli desenler ön planda gibi dursa da, sadelik üzerine hazırlanmış tasarımlar da trendler arasında.  Daha sade ve sakin bir dekorasyon, düğün pastalarında da tasarım olarak kullanılıyor. Şeffaf kısımlar ve içerisine konulan çiçekler, düğün pastası tasarımlarında tercih ediliyor.

 

 

 

Trend desenler sonrasında sezonun düğün pastaları model ve fiyatlarını derledik:

Pelit markasının düğün pastası modellerinde çiçek desen ve süsleri tercih ediliyor.

DÜĞÜN PASTASI FİYATLARI

CEVİZ AĞACI: 600 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 950 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 810 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 945 TL

Nikah şekeri modelleri ve fiyatları 2020

İLİŞKİLİ HABER

Nikah şekeri modelleri ve fiyatları 2020
İstanbul'da en güzel açık hava düğün mekanları

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da en güzel açık hava düğün mekanları

BİR YORUM YAPIN 0