2020 sonbahar tunik modelleri

Tesettür giyimin en çok tercih edilen kıyafetlerinden olan tunikler, sonbaharın en trend üst giyim parçasıdır. İddialı bir görünüm kazandıran tunikler, 2020 sonbahar sezonunda da ilgi görüyor. Peki 2020 tunik modelleri nasıl? Tesettür giyimde kombin hazırlarken neler yapılabilir? İşte 2020 tunik modası.

Tunikler, tesettür giyimin vazgeçilmez üst giyim parçalarındandır. Tunikler ile birbirinden şık ve havalı tesettür kombinleri oluşturabilirsiniz. Sonbahar sezonunda tunikler, sweatshirt, kazak ve gömlek modellerinde de kalıp olarak tercih edilmektedir. Sezon renklerine göre hazırlanan tunikler, her yaş ve kesime hitap eden bir özelliğe sahiptir. Tunikler için kombin hazırlarken, bu modellere göre hareket etmek gerekir. Örneğin gömlek tunik ya da kazak tunik giyiyorsanız, tuniğinizin rengine yakın bir tonda pantolon seçmeniz uygun olacaktır. Çanta ve ayakkabı seçiminde ise tuniğinizin renk ve desenine uygun seçim yapmanız gerekir. Sonbahar aylarında genellikle kahve tonları tercih edilir. Kahve tonlarının ağırlık kazandığı tuniklerde, sezonun trend deseni geometrik şekillerin kullanılacağı beklenebilir. Ancak bazı modellerde bu desen henüz kullanılmış değil. Bunda neden olarak, koyu bir renk olan kahve ile baskın bir desen olan geometrik şeklin uyumlu olmayacağı düşüncesidir.

Tunikler için kalıp ayrımları da mevcuttur. Spor ve klasik olarak 2'ye ayrılan bu kalıplarda spor tunikler, salaştır. Klasik tunikler ise vücudu saran bir yapıya sahiptir.

Peki sezonun sonbahar tunik modelleri neler? Sezonun tunik modellerine yakından bakın:

2020 SONBAHAR TUNİK MODELLERİ

KOTON: 105 TL - 91 TL

ARMİNE: 380 TL

TOUCHEPRİVE: 169 TL - 199 TL

MODASENA: 100 TL

ALLDAY: 100 TL

ALLDAY: 115 TL

Doğumu kolaylaştıran çay: Ahududu! Ahududu çayının hamilelere faydası

İLİŞKİLİ HABER

Doğumu kolaylaştıran çay: Ahududu! Ahududu çayının hamilelere faydası
Son 10 yılda en çok izlenen 10 Türk dizisi

İLİŞKİLİ HABER

Son 10 yılda en çok izlenen 10 Türk dizisi
2020 ev dekorasyonunda sonbahar modası

İLİŞKİLİ HABER

2020 ev dekorasyonunda sonbahar modası

BİR YORUM YAPIN 0