2020 ev dekorasyonunda sonbahar modası

Son dönemde evlerinizi dekore ederken sonbahar dekorasyon trendlerini değerlendirebilirsiniz. Bu sezonda ferah bir yaşam alanı fikri hakim durmakta. Peki 2020 sonbahar ev modasında/dekorasyonunda neler etkin? Salon, yatak odası, banyo ve mutfak dekorasyonlarında hangi renkler kullanılmakta? İşte 2020 ev dekorasyonunda sonbahar modası.

Sonbahar mevsimi kişilerin aklına yağmur ve serin havayı getirir. Bunun etkisi de ev dekorasyonunda görülür. Sonbahar ev dekorasyonu trendlerinde, yağmuru çağrıştıran renk ve objeler yer alır. Renklerin anlamları, ev dekorasyonunda farklı bir atmosfer çağrışımına neden olur. Ayrıca kullanılan ortamlarda ferah ve zengin bir hava oluşturur. Bu sadece salonda değil mutfak, banyo ve yatak odasında da gerçekleşir. Bahsedilen renklerin başında turuncu, yeşil ve kahverengi gelir. Bu iki tonun ağırlıklı olarak kullanıldığı sonbahar modasında, desen olarak ise geomerik şekiller etkin durumda yer almakta. Halılarda çizgili tasarımlar, mobilya ve tekstil ürünlerinde turuncu ve yeşil tonları ağırlıklı olarak kullanılmakta. Sehpa ve masalarda kahve renkler aktifken, aksesuar seçimi olarak mum ve sonbaharı temsil eden yaprak süsleri seçilmektedir. 

2020 sonbahar modasında, duvar rengi olarak krem ve beyaz tonları tercih edilmekte. Perde renklerinde ise turuncu gibi canlı renkler kullanılmakta. Peki mutfak, banyo ve yatak odaları için sonbahar modasında neler bulunmakta? Sizlere, evlerinizde uygulayacağınız 2020 sonbahar dekoratif önerilerini derledik. Evinizi 2020 dekorasyonuna uygun şekilde dizayn edebilirsiniz. İşte sonbahar şıklığını yakalayacağınız dekorasyon önerileri!

Eğer görselliğe önem biriyseniz, zamanınızın birçoğunu geçirdiğiniz mekan olan mutfaklarınızda bu dönem fresh renkleri tercih etmeniz gerekmekte. Soğuk olarak tanımlanan lavanta rengi ile beraber beyaz ve krem renklerinin uyumu farklı bir görüntü oluşturulmasını sağlar.

Bu uyum sayesinde, sonbaharın oluşturduğu karanlık havadan uzaklaşıp mutfağınızı daha aydınlık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Banyoda da tıpkı mutfakta yaptığınız gibi aydınlık bir dekorasyon, sonbahar modasında yer almakta. Banyolar için temiz bir hava dengesi oluşturmak adına canlı çiçek kullanımına yönelmeniz, doğru bir adım olabilmekte.

Dinlenme alanları olan yatak odalarında, sizi yormayacak renkleri ve mobilyaları seçmeniz gerekir. 2020 sonbahar modasında da bu öneri dinlenmekte. Yatak odası dekorasyonunda koyu renkler pek tercih edilmemekte.

Yatak odalarında daha açık tonları tercih ederek, sade bir şıklığı da yakalamayı başarırsınız. Bunun için, sonbaharın çağrıştırıcı renklerinden olan yeşil ve açık tonlardan pembe ve tonları, en uygun seçim olur.

Battaniyeler kanepede nasıl kullanılır? Battaniye modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Battaniyeler kanepede nasıl kullanılır? Battaniye modelleri 2020
Kiralık daireler için dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kiralık daireler için dekorasyon önerileri
Modern koltuk kumaşı seçerken dikkat edilmesi gerekenler! En kullanışlı koltuk kumaşı

İLİŞKİLİ HABER

Modern koltuk kumaşı seçerken dikkat edilmesi gerekenler! En kullanışlı koltuk kumaşı
2020 sonbahar tunik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar tunik modelleri

BİR YORUM YAPIN 0