Maira ile Mustafa'nın Maria'sı Jessica May'in dizi kıyafetleri!

Atvnin yeni dizisi Maria ile Mustafa, kısa sürede hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi topladı. İlk sezonunda olan dizinin başrolü Jessica May'in giydiği kıyafetler, merak konusu oldu. Peki Maria karakteri için seçilen kıyafetler hangi marka ve fiyatları ne kadar? Sizler için Maria ile Mustafa'nın Maria'sının kıyafetlerini derledik.

Maria ile Mustafa dizisi, başladığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin başrolünde olduğu Maria ile Mustafa, Kolombiya'dan Ürgüp'e gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailelerinden birinin oğlu olan Mustafa'nın hikayesini anlatır.  Konusu itibariyle ilgi gören dizi, sadece bu yönüyle değil karakterlerinin kıyafetleriyle de beğeni topluyor. Özellikle Jessica May'in canlandırdığı Maria karakteri, her bölümde farklı bir tarzı seyircinin beğenisini sunuyor. Dizinin sıkı takipçileri de Maria'nın kıyafetlerini ve Maria ile Mustafa dizisinin kıyafet sponsorlarını Google üzerinden aratıyor. İçeriğimiz içerisinde Maria karakterinin giydiği kıyafetlerin marka ve fiyatlarına yer verdik. Maria ile Mustafa dizisinde Maria'nın giydiği kıyafetler içerisinde en çok merak edilenleri sizler için derledik.

Maria'nın ilk bölüm tanıtımlarında giydiği bu elbise, İpekyol yeni sezon elbise koleksiyonunda yer alıyor. Elbisenin fiyatı 317 TL.

Maria'nın giydiği bu mavi bluz Trendyol'da satışta. Fiyatı ise 50 TL.

Yine Maria'nın ilk bölümlerde giydiği kot ceket de merak edilenler arasında. Bu kot ceketin markası LTB Jeans. Satış fiyatı ise 160 TL.

Tulumlar nasıl giyilir ve kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Tulumlar nasıl giyilir ve kombinlenir?
Set üstü ocak seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Set üstü ocak seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Kış düğünlerine özel en güzel Fransız dantelli gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış düğünlerine özel en güzel Fransız dantelli gelinlik modelleri

BİR YORUM YAPIN 0