Türk modası Beyaz Saray'da!

Beyaz Saray’da geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetçilerin Ulusal Kongresi düzenlendi. Kongre'de Ivanka Trump’un kızı Arabella, Türkiye markası Sorci and Fofa'yı tercih etti. Bu seçim ile Türk modası da Beyaz Saray'a girmiş oldu.

Beyaz Saray’da Cumhuriyetçilerin Ulusal Kongresi düzenlendi. Burada başkan Donald Trump'un kızı Ivanka Trump’ın kızı Arabella, Türk çini motiflerinden esinlenilen bir kıyafet giydi. Kıyafet, Türkiye’de dikildi. Sorci and Fofa markasının kurucusu Burcu Akdarı Toprak özel tasarımla ilgili olarak, 'Trump ailesi için böylesi önemli bir günde kıyafetimizin tercih edilmesi, markamız kadar Türk moda endüstrisi için de gurur vericidir.' dedi.


Hem çocuk hem de kadın modasına hitap eden lüks tasarım markası, dünya üzerinde pek çok ismin gardırobunda yer alıyor. Akdan Toprak, bu isimler arasında yer alan Ivanka Trump'un alışverişini internet üzerinden yaptığını belirterek:

'Ivanka Trump, online olarak yaptığı alışverişle kızı Arabella’ya, Türk çini motiflerinden esinlenerek tasarladığımız mavi beyaz elbiseyi aldı. Beyaz Saray’da düzenlenen Cumhuriyetçilerin Ulusal Kongresi’nde Trump ailesi toplu fotoğraf verdi. Bu aile fotoğrafında Ivanka Trump’ın kızı Arabella bu özel tasarımımızı giydi. Trump ailesi için böylesi önemli bir günde bizim tasarımımızın tercih edilmesini markamız kadar Türk moda endüstrisi için de gurur verici bir olay olarak değerlendiriyoruz.' dedi.

 

 

Dünyanın en ünlü sporlarından biri olan Formula 1’in eski patronu Bernie Ecclestone’un kızı Tamara Ecclestone’un kızı Sofia da, bu markayı tercih edenlerden. Akdan Toprak, Sofia'nın doğum günü için kendi özel tasarımlarından birini giymeyi seçtiğini ifade etti. Ünlü girişimci Burcu Akdarı Toprak, Türkiye'de de cemiyet hayatının ünlü simalarının ve özellikle gençlerin sıkça takip ettikleri influencerların, kendi markalarından giyindiğini ifade etti.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0