Gucci'den sezona damga vuran yırtık külotlu çorap! Gucci 2020 çorap koleksiyonu

Dünyaca ünlü giyim markası Gucci, 2020 sezonunda yırtık desenli külotlu çorap tasarladı. 1.300 TL'den satışa sunulan çorap, sosyal medyada alay konusu oldu. Ancak markanın yeni sezon çorap koleksiyonunda dikkat çekici pek çok model bulunuyor. İşte Gucci yeni sezon çorap koleksiyonu!

Dünyaca ünlü giyim markası Gucci, yeni sezona yırtık bir külotlu çorap modeli tasarladı. Yırtılmış, kaçmış bir görüntü sunulan siyah külotlu çoraplar, çok kısa sürede Twitter'de gündem oldu. Görüntüsü dışında fiyatıyla da sosyal medyada gündem olan çorap, 140 Euro/1.300 TL'den satılıyor. Kullanıcılar ise sosyal medyada bu durumu alay konusu yaptı. Özellikle erkek kullanıcılar, kadınları bu çorabı kendi başlarına da tasarlayabilirler şeklinde yorumlarda bulundular.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları ise şu şekilde oldu:

 

Markanın bu çorabı sosyal medyada alay konusu olsa da, 2020 çorap koleksiyonu için dikkat çekici modeller yer alıyor. Farklı tasarımları, sezon koleksiyonlarında uygulamayı tercih eden Gucci'nin 2020 çorap koleksiyonunda yer alan parçalar ise şu şekilde:

GUCCİ YENİ SEZON ÇORAP VE TAYT KOLEKSİYONU

G harfinin desen olarak tercih edildiği çoraplarda pembe ve kırmızı renkleri bir arada kullanıyor. Görseldeki bu çorabın satış fiyatı 135 Euro.

Koleksiyonda gri ve pembe renk uyumuna da yer verilmiş durumda. Satış fiyatı 135 Euro olan bu çorabın üretiminde pamuk kumaş kullanılıyor.

Kıyafetlerde baskın desen kullanımını tercih eden Gucci, sonbahar ve kış ayı deyince akla gelen ilk renklerden olan kahveye de çorap koleksiyonunda yer veriyor. Pamuk kumaş çorabın satış fiyatı 130 Euro.

Koleksiyonda yer taytlar da ise metalik desenler kullanılıyor. İlk görselde yer alan bu taytın fiyatı 590 Euro. Daha sade bir renk ve tasarıma sahip olan diğer tayt ise 210 Eeuro'dan satışta.

 

 

 

Hangi yemek kaç sürede buzlukta kalmalı? Buzlukta olan yemekler ne kadar sürede tüketilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi yemek kaç sürede buzlukta kalmalı? Buzlukta olan yemekler ne kadar sürede tüketilmeli?
Her marka ve araca uygun oto paspas modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Her marka ve araca uygun oto paspas modelleri

BİR YORUM YAPIN 0