Tommy Hilfiger Sonbahar/Kış koleksiyonu 2020

2020 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında markalardan ilk ipuçları gelmeye başladı. Pandemi sebebiyle koleksiyonlarını dijital ortamlarda tanıtan markalardan biri olan Tommy Hilfiger, bu sezon için etnik desenli kıyafetlere ağırlık veriyor. Sizler için Tommy Hilfiger'in yeni sezon koleksiyonlarında hangi parçalar var? sorusunun yanıtını derledik.

Dünyaca ünlü markalar kış koleksiyonlarını tanıtmaya başladılar. Bunlardan biri de Amerikalı giyim markası Tommy Hilfiger oldu. Sezonunu dijital platformda kullanıcı beğenisine sunan marka, koleksiyon tanıtımında kadın-erkek ve aksesuar parçaları dışında TommyXLewis, TommyJeans ve Hilfiger Collection koleksiyonlarını da tanıttı. Tanıtımda PVH Türkiye, İtalya ve Yunanistan Ülke Müdürü Benoit De Crane d'Heysselaer de yer aldı. Ayrıca markanın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Anita Koncabahar da koleksiyona ev sahipliği yaptı. Markanın yeni sezon sloganı ise, 'Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak Açan' oldu. Bu sloganın seçilmesinde, ürünlerin neredeyse %80’inin geri dönüştürülmüş malzemelerden hazırlanmış olması etkili oldu. 

Peki Tommy Hilfiger'in 2020 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda hangi parçalar var?

Markanın hemen hemen her ürününde organik pamuk kullanımı tercih edildi. Özellikle sweatshirtlerde bu seçenek, fazlaca görüldü.

Artık akla direkt markayı çağrıştıran lacivert ve kırmızı renkleri, koleksiyon ürünlerinde de oldukça sık yer buluyor. Sweatlerde logolar baskın bir şekilde kullanılıyor.

Markanın bu sezon içerisinde tanıttığı Hilfiger Collection'de etnik kökenler ağırlık basıyor. Özellikle Türkiye'den kullanıcıların ilgisini çekecek olan bu koleksiyonda siyah ve kahve tonları ağırlıkta kullanılıyor.

Monokrom stil nedir? Monokrom kombin nasıl yapılır

İLİŞKİLİ HABER

Monokrom stil nedir? Monokrom kombin nasıl yapılır
Steak ne demek, Steak pişirme tekniği nedir nasıl yapılır? MasterChef steak tekniği

İLİŞKİLİ HABER

Steak ne demek, Steak pişirme tekniği nedir nasıl yapılır? MasterChef steak tekniği

BİR YORUM YAPIN 0