2020 – 2021 Kadife modası! En güzel kadife kombinleri

2020 yılının sıcak yaz günlerini geride bırakıp 2021 senesine girmemize az bir zaman kaldı. Her ne kadar 2020 İlkbahar yaz modası yerini sonbahar kış modasına bıraksa da 2021 yılının modası için bazı detaylar belirlenmeye başladı bile. Biz de yasemin.com ekibi olarak bu yazımızda sizler için 2021 sonbahar kış modası içerisinde önemli bir yer edinecek kadife kumaşlar hakkında birkaç bilgiyi derledik.

Son dönemlerde bildiğiniz gibi kadife akımı gitgide büyüyor. 2021 yılında da bu akımı sokak modasında oldukça fazla göreceğimize eminiz. Elbette bu sadece 2020 sonbahar kış modası ile sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki yıl kadifenin yılı olacak diyebiliriz. Yıllardır hayatımızı içinde olan kadife kumaşlar çocukluğumuzun vazgeçilmezi ve 70’lerin ikonik kadife İspanyol paça pantolonları unutulmayanlar arasındadır. Günümüze kadar devam eden ve modası geçmeyen kadife kumaşının birbirinden güzel renkleriyle güzel bir uyum yalayabilirsiniz. 70’lerin özgür ruhuna karşı hissettiğiniz nostalji, 2020-21 kış mevsiminde de yeni formuyla tekrar popüler oluyor. Peki 2021 kış kadife modasında neler yer alıyor. İşte 2020-21 kadife birbirinden güzel kadife kombinler 

2020-2021 kadife kış modası

2020-2021 kadife kış modası

2020-2021 KADİFE KIŞ KOMBİNLERİ

1.Alt Üst kadife takımlar

Alt üst kadife takımlar

Alt üst kadife takımlar

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da sıklıkla sokak modasında da kadife takımları görmeye hazır olun. Özellikle rahat olmayı seven kadınlar için tasarlanmış kadife kumaşlar spor ayakkabılarla da oldukça havalı ve şık bir görünüm kazanacak. Maskülen tarzı seven kadınlar kadife takımların altına oxford tarzı ayakkabıları kombinleyebilirsiniz.

2.Kadife elbiseler

Kadife elbiseler

Kadife elbiseler

Kış mevsiminde botların üstüne en çok yakışan ve bayanlar tarafından en çok tercih edilen parçalardan biri kadife elbiselerdir. Kadife elbiseleri sonbahar kış  akşamlarında da farklı parçalarla kombinleyerek harika bir stil yakalayabilirsiniz. 

3.Kadife ceketler

Kadife ceketler

Kadife ceketler

Kadife ceketler artık sokak modasında da rahatlıkla salaş olan kıyafetlerle kombinleyerek kullanabilirsiniz. Kadife bu sene salaş ve özensiz görünmekte moda olacağı gibi görünüyor. Bol, rahat ve salaş kadife ceketler gündelik hayatta oldukça fazla tercih edilecek.

4.Kadife pantolonlar

Kadife pantolonlar

Kadife pantolonlar

Hem geçen yıl hem de bu yıl birbiriyle tamamladığınız parçalara göre değişiklik gösteren kadife pantolonlarla da kendini bu şekilde gösteriyor. Bu sene kadifeyi rahat kombinlerle sık sık göreceğiz. Bunlardan biri de kadife pantolonlar olacak.

5.Kadife ayakkabılar

Kadife ayakkabılar

Kadife ayakkabılar

Son yıllarda kadifenin gitgide daha çok moda olduğundan bahsetmiştik. İşte bu da tbu sene kadife ayakkabıların yılı olacak gibi duruyor. Ayrıca sadece kadife kıyafetlerle değil hemen her kombinle kadife ayakkabıları kombinleyerek farklı feminen bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kadife kombin önerileri

Kadife kombin önerileri

2020 yılının en popüler kadın oyuncuları

İLİŞKİLİ HABER

2020 yılının en popüler kadın oyuncuları
Temiz ve şık gösteren koltuk örtüsü modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Temiz ve şık gösteren koltuk örtüsü modelleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0