2021 Trend alarmı: "Kolye çanta" modası başlıyor

Kadınları giyimini yaptığı stilin en büyük tamamlayıcısı olan çantalar bu yıl 2020 yılının aksine çok farklı tarzda olacağı ifade ediliyor. 2020 yılında en trend çantalar olan bele takılan çantaların yerini boyuna takılan çantalar alacak. Peki 2021 çanta modası kolye çantalar nelerdir. 2021 çanta modası hakkında merak ettiğiniz her şey için haberimizin içeriğine bakabilirsiniz.

Her ne kadar klasik çantalardan vazgeçmeyen hanımlar olsa da bu sene bambaşka bir tarzda olan çantaları görmeye hazır olun. Geçen sene çok sevilen ve beğenilen bel çantaları yerini boyuna asılan çantalara bırakıyor. Birbirinden güzel tasarımların yer aldığı kolye çantalar 2021 yılında trend olacak gibi görünüyor. İşte 2021 yılının en merak edilen kolye çantaları:

2021 kış çanta trendleri kolye çantalar

2021 kış çanta trendleri kolye çantalar

2021 KIŞ ÇANTA TRENDLERİ KOLYE ÇANTALAR

2020-2021 Sonbahar/Kış çanta trendleri için de tasarımcılar geometrik şekillerle oynamanın tüm heyecan verici yollarını kullanarak yeni sezona son derece dikkat çekici çantalarla hareket getirdi. İster zincir detaylı, ister cüzdan boyutunda isterseniz de kocaman!

Uzun uzun çanta hazırlama ve onu kolunuzda saatlerce taşıma telaşı da bu modayla sona erecek gibi duruyor.

Kolye çanta modelleri

Kolye çanta modelleri

Genellikle cüzdan şeklinde yapılan bu kolye çantaların birçok modeli ünlü markalar tarafından tasarlanmaya başladı.

Çok ünlü markaların 2021 çanta sezonunda bu kolye çantaları bol bol göreceğiz.

Telefon, kartlar ve biraz da para taşımanıza yardım edecek boyutta olan bu çantaların fiyatları da markalara göre büyük farklılık taşıyor.

Ama büyük büyük çantalar yerine taşıması bir çanta kadar kolay olan bu modellere dönmek aslında çok mutlu edici.

Yeni çıkan modayı ilk takip edenlerden olmak isterseniz hemen bir kolye çanta sahibi olmanız için doğru bir an.

Bu çantalar 2021'de aşırı moda olacak gibi görünüyor.

İstanbul'un mutlaka görülmesi gereken tarihi semtleri

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'un mutlaka görülmesi gereken tarihi semtleri
En kullanışlı robot süpürge modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

En kullanışlı robot süpürge modelleri 2020
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0