2020-2021 Sonbahar kış gömlek trendler

Kış mevsimi geldiğinde gömlek trendlerinde kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz birçok model yer alıyor. Bu birbirinde güzel kışlık gömlekleri doğru kombinlediğiniz takdirde son derece uyumlu ve güzel bir şıklık elde edebilirsiniz. Kaliteli kumaşlardan özel olarak üretilmiş olan en güzel 2020-21 sonbahar kış gömlek trendlerini sizler için araştırdık.

Gömleklerin moda dünyasına ilk girişi ise 1920’ler olarak biliniyor. Hollywood filmlerinin etkisiyle 1960'larda üste oturan modeller popüler olurken 1980’lerde farklı kumaşlardan üretilen ilginç gömlek modelleri popülerdi. 2000’ler ise gömleğin iyiden iyiye bir moda parçasına dönüştü. Son yıllarda ise jean-gömlek kombinleri kadınların en çok sevdiği ve yaptığı kombinler arasında yerini aldı. Artık sadece iş hayatında değil, kırmızı halı stillerinde, galalarda, özel davetlerde de spor şık kombinler çok tercih ediliyor. Sokak modasında ise şu sıralar yüksek bel, maksi eteklerle ve pantolonlarla yapılan stiller çok tercih ediliyor. Hatta moda haftalarında bile sık sık görülen gömlekler kış aylarında da popüler olmaya devam ediyor. Daha çok iş dünyasının vazgeçilmezi olan gömlekler, şimdiye kadar ya kalem eteklerle, ya takım elbise içine ya da jean pantolonlarla tercih ediliyordu. Ama artık gömlekler tek başına bir stil yapmanızı yardım edecek kadar zengin bir imaja sahip. Sonbahar kış sezonu içerisinde en çok dikkat çeken modellerden birisi de kare gömlekler olduğunu söyleyebiliriz. Fakat geçmiş sezonda gördüğümüz trendler içerisinde yer alan gömlek tasarımlarını bu yılda görmemiz mümkün olacak. İşte kışın keyifle giyeceğiniz birbirinden güzel kışlık gömlek önerileri:

 2020-2021 SONBAHAR KIŞ GÖMLEK TRENDLER

Kare Gömlek Trendleri

Kare gömlekler bu yıl trend olmaya devam ediyor. Sonbahar- kış sezonu içerisinde de çok sık şekilde rastlanacak modellerden biri kare gömlek modelleridir. Oduncu gömleği olarak da geçen kare gömleklerde canlı renklerin uyumu muhteşem bir kombin yapmanızı olanak sunuyor. Kumaş türü biraz daha kalın şekilde kış mevsimine uygun olarak tasarlanmıştır. Kare gömleklerin yalnızca kadınların gardolabıyla sınırlı kalmayarak erkeklerinde kullanmaya başladığını görebilirsiniz.

Kare gömlek trendleri

Kare gömlek trendleri

Nisan Triko Püskül Detaylı Gömlek LC WAKİKİ: 184,99 TL

Nisan Triko Püskül Detaylı Gömlek LC WAKİKİ: 184,99 TL

Çizgili Gömlek Moda

Çizgili gömlekler her dönem moda olmaya devam ediyor. Genelde iki renkli, birbirine yakın renkler seçilerek hazırlanmış olan gömlek modelleri bu senede göreceğiz. İster gündüz isterseniz de geceleri kullanabileceğiniz birçok gömlek çeşitleri görmeye hazır olun. Sokak moda esintilerine jean pantolonla uyumunu çok sık bir şekilde görmek mümkün. Sonbahar Kış Gömlek Trendleri arasında artık çizgili gömlekleri de rahatlıkla fark edebiliyoruz. Üstelik bu gömleği hemen her şeyle çok kolay şekilde kombin yapabilirsiniz.

Çizgili gömlek modelleri

Çizgili gömlek modelleri

Ekose Gömlek Trendi

Ekose gömlek, 2021 sonbahar kış sezonu içerisinde çok sık rastlayacağımız tasarımlardan biri olmayı başarıyor. Tarzınızı en güzel şekilde ortaya koymaya yardımcı olacak ekose gömlek çeşitlerini kombinlemeye ve denemeye başlayabilirsiniz. Genelde bu tarz gömlek çeşitlerine baktığımız zaman etek ve pantolonlarla da kombinleyebilir farklı stiller deneyebilirsiniz.

Ekose gömlek modelleri

Ekose gömlek modelleri

Retro Ekoseli Oversize Gömlek Ceket DEFACTO :89,99 TL

Retro Ekoseli Oversize Gömlek Ceket DEFACTO :89,99 TL

Kaz Ayağı Desenli Crop Gömlek Ceket DEFACTO:99,99 TL

 

Gömlek Elbiseler Çok Moda

Kadınların üzerinde son derece hoş bir görüntü ortaya koyacak gömlek elbiseler, bu sezonda oldukça popüler. Gömlek elbiselerin altına bot, çizme, siyah ince çorap giyerek güzel bir stil yakalayabilirsiniz. Sokak stiline baktığınızda oversize modeller oldukça trend. Özellikle beline takacağınız bir kemer ve yüksek ökçe ayakkabılarla kombinlendiğinizde feminen bir stil oluşturmak mümkün.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0