2021 tesettür gelinlik modelleri En güzel tesettür gelinlik modelleri

Düğün için en güzel gelinliği bulmak gelinlik hiç şüphesiz her genç kızın hayallerini süslediği en tatlı andır. Bu mutlu gününüzde prensesler gibi olmak bembeyaz gelinlikle etrafa ışık saçmak isteyen evlenecek tüm kızlar için en güzel tesettür gelinlik modellerini araştırdık. Tesettürlü hanımların için hazırladığımız birbirinden güzel 2021 tesettürlü gelinlik modelleri haberimizin içeriğinde:

Her kadının hayali olan bu özel günde en önem verdiği şeylerin başında hayatında bir kere giyeceği gelinlik geliyor. Bu mutlu günde nasıl bir gelinlik giyeceğini düşünerek hayatının en mutlu o günü hayal etmiştir. Evlenecek olan kadınların en zorlandığı nokta şüphesiz birçok gelinlik modeli arasında bir seçim yapmak olacaktır. Değişen ve gelişen modaya ayak uydurarak yeni sezonda evlenmeye hazırlananlar için farklı tesettür gelinlik modelleri çeşitleri her geçen gün daha da artıyor. 2021 yılında moda olmaya devam edecek gelinliklerde; uzun kollar, dik yakalar, yalın ve şık duruşu ile bisiklet yaka uzun kollu satenler dikkat çekici olmaya devam ediyor.2021 yılında evlenmeye karar veren kadınların merak ettiği en güzel tesettür gelinlik modellerini sizler için derledik. Yazımızda 2021 tesettür gelinlik modellerini sizler için inceleyeceğiz.

2021 en güzel tesettür gelinlik modelleri

2021 en güzel tesettür gelinlik modelleri

2021 TESETTÜR GELİNLİK MODELLERİ

2021 gelinlik koleksiyonunda bu yılın trendleri yansıtan tesettür gelinlikler bir diğer adı ile kapalı gelinlikler olarak öne çıkıyor. 2021 trendleri dantel kumaştan tasarlanmış uzun kollar tesettür gelinlik modelleri arasında romantik bir duruş sergilerken en çok tercih edilen modellerin başında geliyor.

Dantel detaylı gelinlik modelleri

Dantel detaylı gelinlik modelleri

Sezonun trendlerinden biride bulut gibi tüllerden yapılmış balon kollar sahip gelinlikler. 2021 sezonunda, üç boyutlu çiçek aplikler ile süslenmiş balon kollar, sade tesettürlü gelinlik modellerinde şık bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

2021 yılında moda olan klasik bilinen tesettür gelinlik modelleri yanı sıra bu yıl ve gelecek yıl modellerinde geçmiş yıllara nazaran farklı şekiller ve işlemeli modellerde öne çıkıyor.

2021 yılında tesettür gelinlikler sadece beyaz renklerden ibaret değil, kırık beyaz ve krem rengi modellerden oluşuyor.

Tesettürlü gelinlik türban aksesuarları ve tesettür gelinlik duvak modelleri ile bütünlük sağlayan dik yakalar özellikle tercih ediliyor. Yine sezon trendlerinden göz alıcı veya minimal boyuttaki fiyonklar, uçuşan tüy detayları, güçlü bir duruş sergileyen pelerinler ve gelinliklere nostaljik bir hava katan pastel tonlar dikkat çekmeye devam ediyor

Her gelinlik modelinde önemli olan kriter vücut hatlarınızın, beğendiğiniz gelinlikle olan uyumu nasıl olduğudur. Abartılı ve sizi olduğunuzdan farklı gösterecek gelinlikleri tercih etmek yerine vücudunuza uyacak ve size yakışacak gelinlikler tercih edebilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül'ün dizi kıyafetleri

İLİŞKİLİ HABER

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül'ün dizi kıyafetleri
2021’de trend olacak tesettür kap modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2021’de trend olacak tesettür kap modelleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0