2021’de trend olacak tesettür kap modelleri

Kış mevsiminde dış giyimde en çok kullanılan kaplar 2021 sezonunda birbirinden güzel tasarımlarla popüler olmaya devam ediyor. Bu soğuk günlerde tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan en şık tesettür kap modellerini sizler için derledik. İşte tarz tasarımlarıyla 2021'de trend olacak tesettür kap modelleri...

Moda dünyasında özellikle kadınların güzel giyinme ve artan merakıyla birlikte tesettür modası gün geçtikçe ilgi çekmeye devam ediyor. Tesettür modasında bu sezonda birbirinden güzel ürünler ortaya çıkmaya başladı. Böylece tesettürlü kadınların tarzlarına uygun olan ve kendi tarzlarına uyum sağlayacak modelleri alarak kombinlerini tamamlıyor. Tesettürde dış giyimde en önemli parçalardan biri olan kaplar da yine kadınların gözdesi olmaya devam ediyor. Peki 2021 yılında yine trend olacak kap modelleri neler? İşte cevaplar:

2021 tesettür kap modelleri

2021 tesettür kap modelleri

2021 TESETTÜR KAP MODELLERİ

Her ne kadar kadınların büyük bir kısmı tarafından klasik tarzdaki kapların tercih edilse de başta deri detaylı kışlık kaplar olmak üzere iri kazayağı desenli kaplar, kalın kemerli kaplar, Mevlana model kaplar, midi boy ve trençkot desenli kaplar da yine 2021 tesettür kap modelleri arasında yer almayı başarıyor.

Armine kemerli kap

Armine kemerli kap

Pek çok farklı kıyafet çeşidinde olduğu gibi kap modellerinde de artık sıklıkla kemer ve kuşak detaylarını görmek mümkün olacak.

Armine Kap CAMEL 369,90₺

Armine kap

Armine kap

2021 sezonu ile alakalı ön plana çıkacak olan diğer bir ayrıntı da kuşak ve kemer.

Armine Kap CAMEL 719,90₺

Cepli kap modeli

Cepli kap modeli

Özellikle de midi boy şeklinde hazırlanmakta olan kap modelleri son dönemlerde olduğu gibi 2021 yılında da sıklıkla tercih edilen modeller arasında kendine yer bulacak.

Armine Cepli Kap HAKİ 349,90₺

Belli Kap İNDİGO 429,90₺

 

Deri kap modelleri

Deri kap modelleri

2021 Tesettür Kap Modellerinde Trend Renkler

2021 tesettür kap modelleri sezonun en fazla tercih edilen renkleri arasında bulunan mandalina kırmızı, deniz yeşili, magenta moru başta olmak üzere birçok renkte kaplar göreceksiniz.

2021 tesettür gelinlik modelleri En güzel tesettür gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 tesettür gelinlik modelleri En güzel tesettür gelinlik modelleri
Söz ve nişan masası dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Söz ve nişan masası dekorasyon önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0