Söz ve nişan masası dekorasyon önerileri

Günümüzde sadece söz törenleri değil, nişanlar da evlerde yapılıyor. Evlerinde de tıpkı bir mekanda yapılmış gibi bir görünüm oluşturmak isteyen gelin adayları için, birbirinden şık söz ve nişan masası dekorasyon önerilerini, haberimiz içerisinde derledik.

Evlerde yapılan söz ve nişanlar için daha özel bir masa dizaynı yapılır. Bu masalar için kullanılan aksesuarlar da masa örtüsü ve ikramlık tabakları da daha şık ve göz alıcı olur. Ancak birçok gelin, nasıl bir seçim yapması konusunda kararsız kalır. Çünkü bir söz ve nişan masasını dekore ederken aynı zamanda odanın genel dekorasyon havasına da uygun gidilmesi gerekir. Bunun için, mekan olarak seçilecek odada masaya uygun olarak değişiklikler yapmanız gerekebilir. Söz ve nişan masaları için olmazsa olmaz bazı dekorasyon kuralları mevcuttur. Bunlar kullanılacak dekoratif ürünler, tasarım ve yerleştirme şekilleridir. İşte söz ve nişan masaları için dekorasyon önerileri:

SÖZ VE NİŞAN MASALARI İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

Son dönemlerde doğayı simgeleyen detaylar ön planda yer almaktadır. Bu sebeple yeşili ön planda bulunduran aksesuarları kullanmayı tercih edin. Böylelikle doğal ve sıcak bir söz, nişan masası oluşturmuş olursunuz. Arka planı mutlaka beyaz gibi açık tonlardan tercih edin. Böylelikle ferah ve aydınlık bir alan oluşturmuş olursunuz.  

Arka kısımlarda altın sarısı renklerde çemberler kullanmak oldukça popüler olmaktadır. Böyle bir çember kullanacaksanız, üzerine tül detayları ve yeşil maket çiçek yaprak süsleri ya da ışıklandırmalar tercih edebilirsiniz.

Masanın üzeri dikkat çekici olmalıdır. Masa üzerine, artık yemek sofralarında da kullanılan büyük mumluklardan, cam runner ve servislerden kullanabilirsiniz. Bu ürünler genellikle altın sarısı olur fakat siz gümüş rengi de seçebilirsiniz. 

GÖSTERİŞLİ VE  SADE DEKORASYONLAR

Bu dekorasyonlar ile gösterişli ve dikkat çekici bir söz ve nişan masası oluşturmayı başarabilirsiniz. Fakat sadelikten çıkmamanız gerektiğini de unutmamanız lazımdır. Bunu da ancak geleneksellik ya da bir diğer deyişle elegan stille sağlayabilirsiniz. Bu stili temsil eden dekoratif parçaların başında dantel detayı gelmektedir.

Masanızın örtüsünde dantel detayına muhakkak yer veriniz. Bununla birlikte masada çiçek detayını da unutmamalısınız. En sade çiçek her zaman için beyaz renk olanlardır. Altın, gümüş, bronz renklerini kullanmaktan vazgeçmeyin.

Söz ve nişan masaları için duvar dekorasyonları oldukça önemlidir. İyi değerlendirilmiş bir duvar, masayı olduğu gibi odak noktası haline getirmektedir. Bunun için hazır arka plan dekorları da kullanabilirsiniz, tıpkı görseldeki gibi isminizin yazılı olduğu bir tablo da kullanabilirsiniz ya da size önerdiğimiz tül, çiçek ve çember detayından faydalanabilirsiniz. 

 

Çemberden de anlaşılacağı üzere geometrik şekiller önemlidir. Yuvarlak, altıgen, beşgen gibi şekillerden oluşan dekoratif ürünleri irili ufaklı biçimde masa örtüsünde ve duvarda süs olarak kullanabilirsiniz. 

Jüpiter nedir, Jüpiter özellikleri ve etkileri nelerdir? Jüpiter hakkında neler biliyoruz?

İLİŞKİLİ HABER

Jüpiter nedir, Jüpiter özellikleri ve etkileri nelerdir? Jüpiter hakkında neler biliyoruz?
2021’de trend olacak tesettür kap modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2021’de trend olacak tesettür kap modelleri

BİR YORUM YAPIN 0