Kırmızı renk  nasıl kombinlenir? Kırmızıya uyumlu renkler nelerdir Kırmızı giymenin püf noktası

Renk kartelasının en özel renklerinden biri olan kırmızı rengi çok gösterişli ve podyumlarda en öne çıkan renkler arasında yer alıyor Daha çok, özgüveni yüksek ve kendine güvenenlerin tercih ettiği kırmızı, dikkat çekiciliği ile her ortamda ilgileri üzerine toplamayı başaran bir renktir. Peki kırmızı renk nasıl kombinlenir, kırmızıya uyumlu renkler nelerdir? "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için araştırdık.

Kırmızı doğru ve güzel kombinlendiğinde usta bir sanata eserine bakılıyormuş gibi etki yaratırken ne yazık ki yanlış kombinlendiğinse ise istenmeyen göz yoran sonuçlar doğurur. Çoğu defa rahat giyinmeyi ve aynı zamanda şık olmayı isteriz. Kırmızı renk bu isteğimizi karşılamak için oldukça başarılı kombinler sunabilir. Örneğin, kırmızı renk ile en çok yakışan spor kıyafetlerin başında kotlar gelir. Kırmızı triko, gömlek gibi üst kıyafetlerin altına kot pantolon tercihi her zaman başarı garantisi verir. Kırmızı deri ceketin altında kot pantolon veya etek tercihleri ise oldukça havalı ve güzel kombinlerdir. Dolayısı ile kırmızı ve kot uyumunu alt ve üst kıyafetlerinde sınırsızca kullanabilir ve spor şıklığını her ortamda yakalayabilirsiniz. Kıyafetinizi en iyi şekilde ortaya çıkarmak için onu hafifleten renklerle eşleştirmeniz ve aynı zamanda güzelce tamamlamanız gerekir. Kırmızı renk nasıl kombinlenir, kırmızıyla uyumlu  renkler ve kombinleri sizlerle...

Kırmızı nasıl kombinlenir Kırmızıya uyumlu renkler

Kırmızı nasıl kombinlenir Kırmızıya uyumlu renkler

KIRMIZI RENK  KOMBİN ÖNERİLERİ

Kırmızı, beyaz veya siyah gibi nötr renklerle oldukça kolay bir şekilde eşleştirilebilir. Şık kıyafetler için griler, kahverengiler veya toprak tonları tercih edin. Yaz aylarında mandalina, maviler ve hardallar canlı görünür. Nereye gittiğinize ve kişisel tercihinizin ne olduğuna bağlıdır, ancak işte her şeyin birazını içeren bir liste.

Siyah Ve Kırmızı

Kırmızı ve siyah renk uyumu

Kırmızı ve siyah renk uyumu

Alışılmışın dışında bir kombinasyon gibi görünebilir, ancak doğru yapıldığında çok şık görünüyor. Bununla birlikte, koyu kırmızıları ve siyahları tercih etmeyin çünkü oldukça kalitesiz görünüyor. Siyah giymek istediğinizde hafif bir domates kırmızısı tercih edin. Desenler, kesimler ve katmanlarla oynayın. Kırmızı rujlu pileli etekler ve baskılı deri ceketler de şık bir yol.

Kırmızı Ve Mavi

Kırmızı ve mavi uyumu

Kırmızı ve mavi uyumu

Kırmızı ve mavi şık bir kombinasyon olabilir. Ters yönde olmak için kırmızı bir şapka ile bitirin.

Sarı ve Kırmızı

Kırmızıyla uyumlu renk kombinler

Kırmızıyla uyumlu renk kombinler

Sarı ve kırmızı muhtemelen aklınıza gelen ilk renk kombinasyonu değil. Ancak, dikkatli yaptığınız sürece spor kombinle muhteşem uyum yakalayabilirsiniz. 

Gri ve Kırmızı

Kırmızı renk nasıl kombinlenir

Kırmızı renk nasıl kombinlenir

Gri, resmi giyim için kusursuz bir renktir. Grinin soğuk tonu kırmızının öne çıkmasına ve tüm konuşmayı yapmasına izin verir.

Yeşil ve Kırmızı

Kadife, kırmızı ve yeşili bir araya getiren ilginç kumaş seçeneklerinden. 

Kırmızı ve Kızıl Kırmızı

Farklı kırmızı tonlarını birleştirmek son dönemlerde çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Halihazırda dolabınızda bulunan parçalarla şık bir görünüm yaratma fırsatı verir. Bu kızıl kırmızı pantolon, kırmızı deri ceket ve siyah balıkçı yaka tam da bunu yapıyor.

Kırmızı ile Siyah beyaz

Siyah beyaz bir kıyafetle mi çıkıyorsun ? Orada biraz kırmızıyı patlatacak alan olduğunu biliyorsun, değil mi? Şişme montla sokak stilinde hem rahat hem şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kırmızı ve Deniz mavisi

İşte deneyebileceğiniz başka bir Paris sokak stili görünümü. Deniz mavisi bir elbiseyi, kırmızı bir kaşe bir kaban ve kırmızı stilettolarla muhteşem bir uyum sağlayabilirsiniz.

İmpetex Krem ne işe yarar ve İmpetex Krem nasıl kullanılır? İmpetex Krem faydaları

İLİŞKİLİ HABER

İmpetex Krem ne işe yarar ve İmpetex Krem nasıl kullanılır? İmpetex Krem faydaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0