2021 en güzel kova şapka modelleri Kapış kapış giden kova şapka trendi!

Daha çok balıkçı şapkası olarak bilinen kova şapkalar, bu senede yeni sezona damga vuracak gibi görünüyor. Kadife, süet, keten gibi birçok farklı kumaştan yapılan kova şapkalar kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak. Ünlü ünsüz birçok kişinin taktığı kova şapkalar Hailey Bieber'dan Kylie Jenner'a kadar birçok ünlünün favorisi olduğu kesin. Peki en güzel kova şapka modelleri nelerdir? İşte en güzel kova şapka modelleri

Hem yaz hem de kışın çok sevilen kova şapkalar kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 2021 sonbahar/ Kış sezonunda modacıların birbirinden güzel renkler tasarladığı kova şapkalarla harika şık bir stil yakalayabilirsiniz. Dünyanın en ünlü isimlerinde taktığı bu tasarım şapkalar kullanım kolaylığı da sunuyor. Daha ucuza sahip olacağınız gibi lüks markalar tarafından da satılan kova şapkalar, markası ne olursa olsun kapış kapış gidiyor. Bir zamanlar balıkçılar tarafından kullanılan şapkaları artık Kylie Jenner, Hailey Bieber, Shanina Shaik ve Pip Edwards gibi stil yıldızlarında görüyoruz. Kova şapkalar bucket şapka olarak da adlandırılıyor. Çok uyguna bulabileceğiniz birbirinden güzel kova şapkaları mevcut. Peki en güzel kova şapka modelleri nelerdir? Sizler için en güzel kova şapka modellerini derledik.

2021 kova şapka modelleri

2021 kova şapka modelleri

2021 KOVA ŞAPKA MODELLERİ

Kova şapkalar çok yönlüdür ve herhangi bir kıyafet için kullanılabilir.

en güzel kova şapka modelleri

en güzel kova şapka modelleri

Axesoire Kaşe Kiremit Bucket Şapka LC WAKİKİ
39,99 TL

Kış aylarında soğuk ve sert rüzgara karşı koruyucu kalkan görevi üstlenen kova şapkalar sizi sımsıcak tutma imkanı sunuyor.

Lc wakiki kova şapka modelleri

Lc wakiki kova şapka modelleri

Axesoire Bej Rengi Bucket Şapka LC WAKİKİ
 47,49 TL

Kova şapkalar ayrıca, ağzını yukarı veya aşağı hareket ettirme seçeneği de sunarak, tek bir üründe görünen iki şapkayı size sunuyor

Mango kova şapka modelleri

Mango kova şapka modelleri

Tokalı kova şapka MANGO
89,99 TL

Deniz kıyısındaki güneş ve rüzgar güvenliği konusunda koruyucudur. Yaza özel hazırlanan pamuklu kumaşı sayesinde kavurucu yaz ayları boyunca takan kişiler için çok daha serin olmalarını sağlıyor.

'YAZIN ÖN PLANA ÇIKACAK'

Marka sözcüsü, Hailey Bieber, Kelly Gale ve Elsa Pataky tarafından giyilen tasarımları için 'Son 12 ayda kova şapka satışlarının yaklaşık yüzde 500 arttığını gördük' dedi ve ekledi: Plajda güneş ve rüzgardan korunma için çok pratikler ve onları taşımak kolay. Yazın bu trendin daha da ön plana çıkacağını düşünüyoruz. Modeli takması basit, paketlenebilir. Çantanıza atıp gitmeniz güzel - aynı zamanda optimum güneş güvenliği sağlıyor, "dedi.

'Ünlü markaların satışını yapan Lyst, Eylül ayından bu yana kova şapka aramalarının her ay yaklaşık yüzde 30 arttığını açıkladı. Uluslararası alanda, kova şapkalara olan talep 2020'de aylık bazda yüzde 13 artarken, Prada (Jenner ve Edwards'da görüldüğü gibi), Gucci, Ganni, Stussy ve Jacquemus en çok aranan markalar arasında yer aldı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0