Makrome ipli çeyrek bileklik modelleri! 2021 En güzel çeyrek bileklik fiyat ve modelleri

Son dönemlerde kadınlar tarafından çok beğenilen makrome ipli çeyrek bileklik modelleri alışverişlerinde de artışlar gerçekleşmeye başladı. Makrome ipli çeyrek bileklik takmak isteyenler, Makrome ipli çeyrek bileklik fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki son dönemlerin favori trendi olan Makrome ipli çeyrek bileklik modelleri neler? Makrome ipli çeyrek bileklik özellikleri neler ve fiyatları ne kadar? İşte cevaplar

Çeyrek altın Türkiye'de en yaygın olarak kullanılan yatırım aracıdır. Çeyrek altını alırken farklı fiyat üzerinden, satarken de farklı fiyat üzerinden değerlendiriliyor. Çeyrek altın 22 ayar olup 18 mm çapında ve kulpsuz hali 1.75 gram ağırlığında gelir. Yatırım için en uygun altın türlerinden olan çeyrek aynı zamanda piyasada en kolay bulunan altın çeşitleri arasında yer alıyor. Düğünlerde, özel günlerde genellikle çeyrek altın takmak adettendir. Sattığınızda fazla fiyat farkı olmadan yakın değerde ücret karşılığında bozdurmak mümkün. Çeyrek altında yeni ve eski tarih durumu bulunur. Bulunduğumuz yıl tarihi varsa üzerinde yeni çeyrek altın olarak geçmektedir. Bulunduğumuz yıl değil de geçtiğimiz yıllara ait tarih varsa eski tarihlidir. Yeni tarihli ile eski tarihli çeyrek altında alım ve satım arasında fark yoktur. Son dönemlerde altın fiyatları arttığı için normal burma bilezikler yerine daha hafif ve daha şık duran makrome çeyreklik bileklikler tasarlandı. Kadınların çok beğendiği ve her keseye uygun olan makrome bilekliklerde birkaç farklı çeşit modelleri bulunuyor. Gelin birlikte makrome ipinden yapılan çeyrek bileklikleri inceleyelim:

ÇEYREK ALTIN GÜNCEL 17.11.2021 FİYATI: 1.016,00 TL

Makrome ipli çeyrek bileklik modelleri 2021

Makrome ipli çeyrek bileklik modelleri 2021

  • Benzerlerine göre daha düşük bir işçilik isteyen makrome çeyrek bileklik, bu özelliği sebebiyle altına yatırım yapanların öncelikli tercihi olmaktadır.

En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları İLİŞKİLİ HABEREn güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları

Üç çeyrekli makrome ipten bileklik modelleri

Üç çeyrekli makrome ipten bileklik modelleri

ALTİNOFİSİ: Üç Çeyrek Altınlı Makrome Örgü Bileklik 22 Ayar Altın 

Fiyat 5,891.34 TL

22 ayardan yapılan bu çeyrek, makrome iple birlikte birleştiriliyor. Son zamanların favori trendleri arasına giren Makrome ipli çeyrek bileklik genç kızların favorisi oldu. 

Çeyrek Reşat İpli Örme Bileklik
Fiyat:
₺1.473,44

Makrome ipli çeyrek bilekliğin en dikkat çeker yanı, bozduruldukları zaman maddi açıdan hiçbir kayıp yaşatmamasıdır. 

En güzel yeşil altın bileklik modelleri! 2021 Yeşil altın bileklik modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREn güzel yeşil altın bileklik modelleri! 2021 Yeşil altın bileklik modelleri ve fiyatları

İstediğiniz renkte makrome iple yapılmış çeyrek bileklik modelleri seçebilirsiniz.

Reşat altınlı bileklik

Reşat altınlı bileklik

ALTİNPLAZA: 22 Ayar Reşat Tuğralı Nazar Boncuklu Deri Kordon Altın Bileklik
Fiyat:5,102.37 TL

Hem makrome ip hem de aralarına bocuklar serpiştirilmiş çeyrek bileklik modelleri de bulunuyor. Makrome ipli çeyrek bileklikler hem uygun hem de çok rahat kullanım kolaylığı sunuyor.

PIRLANTA KUYUMCU:22 Ayar Çeyrek Altın Makrome Örgü Çerçeveli İpli Bileklik
Fiyat: 1880 TL

Burma bilezik modelleri 2021! Burma bilezik özellikleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Burma bilezik modelleri 2021! Burma bilezik özellikleri nelerdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0