Ton sür ton nedir? Kış sezonunun en iyi ton sür ton kombinleri

2021 kışının en favori renkleri, kendine yakın renk tonlarıyla yani son yılların en moda giyim tarzlarından biri olan ton sür tonla kendini göstermeye devam ediyor. Özellikle bej ve kahve tonlarının birleşimini keyifliyken; beklenmedik şekilde ton sür tona adapte olan yılın renkleri de bu moda akıma uyum sağlıyor. Gelin sezonun en iyi ton sür ton kombinleri nelerdir, Ton sür ton nedir? Hep birlikte görelim...

Ton sür ton giyim son dönemlerde en çok tercih edilen moda akımlarından biri haline geldi. Ton sür ton giyim Moda terimleri sözlüğünde en sık kullanımlarından terimlerinden biri oldu. Kemer, çanta, kıyafet ve ayakkabıda bir bütün olarak uygulanan ton sür ton, tek bir rengin farklı tonlarının kombininiz üzerinde birlikte kullanılmasına deniliyor. Aynı zamanda ton sür ton kullanımı kendi içinde ustalık ve maharet gerektiren bir giyim tarzı olarak yerini alıyor. Ton sür ton yani aynı rengin farklı tonlarıyla oluşturacağınız kombinleri yaparken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri seçtiğiniz kıyafetlerin bütün olarak ahenk içinde olması gerektiğidir. Bu trend, aynı rengin aynı tonunu her üründe kullanmak değil; bir rengi farklı tonunu ahenk içinde kullanmakla yakalayabileceğiniz bir moda akımıdır. İşte kışa özel ton sür ton kombin önerileri ve ton sür ton tesettür kombin yapmanın püf noktaları:

Kış sezonun en iyi ton sür ton kombinleri

Kış sezonun en iyi ton sür ton kombinleri

 KIŞ SEZONUN EN İYİ TON SÜR TON KOMBİNLERİ

Yeşil ve tonları

Ton sür ton kombin önerileri

Ton sür ton kombin önerileri

Mint yeşili, çağla yeşili, yağ yeşili, amber yeşili, asker yeşili ve haki… Yeşilin tüm bu tonlarının bir aradaki uyumunu muhteşem. Özellikle sezonda açık ve soft renklerin bir arada kullanıldığı yeşilin tonlarında ‘mint’ rengi en gözde olabilir. Çağla yeşili kabanla, mint rengi etek, bir ton açığı kazak ve amber yeşili şalla muhteşem bir kombin yapmak mümkün. Veya Çağla mint hırkasıyla haki pantolon kombiniyle muhteşem bir şıklık elde edebilirsiniz.

Çabasız şıklık: Mor ve tonları

Mor rengi nasıl kombinlenir

Mor rengi nasıl kombinlenir

Mor ve tonların kombinlerken her ne kadar zor olsa da bu sezon bilinen aksine kendine yakın tonlarla bir araya getirdiğinizde ortaya muhteşem görüntüler çıkıyor. Örneğin koyu mor bir pileli eteği, lila sweat ile kombinlerken yine bu renkteki şalı kullanmak ya da patlıcan moru bir takımla lila şal ile eşleştirdiğinizde sonuç şahane.

Pembe ve tonları

2021 kış kombin önerileri

2021 kış kombin önerileri

Tesettürlü kadınların son dönemlerde çok yaptığı ve görünümlerine en yakışan stillerden biri, pembe ile yapılan ton sür ton kombin modelleridir. Soğuk havaların karamsarlığından çıkış yapmanızı sağlayan pudra, şeker pembesi, soft pembeler bir arada oldukça genç görünüyor.

Naturel Bej ve tonları

son zamanların trendi bej ve tonları

son zamanların trendi bej ve tonları

Ton sür ton denince ilk akla gelen renklerden biri bej ve tonlarıdır. Bej ve tonları her renkle olan uyumu dolayısıyla da birçok kadın tarafından çok seviliyor. Hem şık bir davete hem de sokak stiline uyumuyla baştan aşağı bu rengi kullanmak oldukça çok keyifli oluyor.

Capcanlı Mavi ve tonları

2021 tesettür kombi önerileri

2021 tesettür kombi önerileri

Bilindik ton sür ton renklerinin aksine mavi ve tonları yeni sezonda en canlı görünümleriyle bu sezonun favorisi olacak. Sezonun favorisi bol bir jean ile buz mavisi trikoyu kombinleyip muhteşem bir şıklık yakalayabilirsiniz. Üzerine indigo rengi capcanlı peluş kabanı ve bebe mavisi bir şalla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu kombinin altına beyaz postalları giyerek ton sür ton bir uyum yakalamak mümkün.

 Kahve Tonları

Tesettürde kahve rengi nasıl kombinlenir

Tesettürde kahve rengi nasıl kombinlenir

Kahve tonları bej ile yapılan ton sür ton stilinden biraz farklıdır. Kahve tonlarıyla yapacağınız bu kombinlerde daha çok koyu kahveler, camel, taba, tarçın hatta sarıya kaçan hardal, turuncuya kaçan kiremit, kırmızıya kaçan yanık kına tonları da ekleyip kombinleyebilirsiniz.

Metabolizma hızlandıran ve anında iştah kesen kür tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Metabolizma hızlandıran ve anında iştah kesen kür tarifleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0