Giorgio Armani 2021 yılının koleksiyonunu görücüye çıkardı! Takımlar 2021 yılına damga vuracak

Kırmızı halı modacısı olarak da bilinen Giorgio Armani, daha önce davetliler eşliğinde yapılması planlanan Milano'daki Armani Prive şovunu dijital olarak gerçekleştirecek. Armani, Milano'ya geldiğinde covid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak defile için katılımı iptal eden ilk tasarımcıydı. Ünlü modacı Armani bu kapsamda dijital defile olarak sunmaya hazırlandığı 2021 koleksiyonunu görücüye çıkardı.

İtalya merkezli bir bir moda evi olan Giorgio Armani 1975 yılında Giorgio Armani tarafından kurulmuştur. İtalya’nın en iyi, dünyanın ise en iyi beş modacısından biri olarak kabul edilen Giorgio Armani, ürünleri arasında haute couture, konfeksiyon ürünleri, ayak giyimi, gözlük, kuyum, kozmetik ürünleri, kol saatleri ve giyim aksesuarları bulunuyor. Giorgio Armani şirketinin merkezi Milano'da yer alıyor. Giorgio Armani, Armani markasını farklı alanlara taşır. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakalarıyla karşı karşıya kalan Giorgio Armani, Armani Prive şovunu seyircisiz gerçekleştirme kararı aldı. Armani yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Devam eden acil durum nedeniyle, etkinliği daha önce duyurulduğu gibi düzenlemek mümkün olmayacak."

Giorgio Armani kimdir

Giorgio Armani kimdir

"Giorgio Armani Prive gösterisi Milano'da kapalı kapılar ardında seyirci olmadan yapılacak."

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Gösteri, Paris Couture Week takviminin bir parçası olarak markanın sosyal medya hesaplarından dijital olarak yayınlanacak.

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Dünyaca tanınan ve birçok markanın sahibi olan Giorgio Armani'nin 2021 modasında ağırlık verdiği renkle daha çok soft oldu.

Giorgio Armani parfüm

Giorgio Armani parfüm

Renkler buzlu mavinin tonları arasında daha sıcak soluk pembelere ve daha canlı siyah ve beyaza dönüşüyordu.

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Akşamları, mavi çiçekler veya gevrek ekose desenli siyah elbiseler vardı. Yumuşak yeşil de dahil olmak üzere renkler ince, soluk gölgelerdeydi ve dokular daha güçlü ifadeler içeriyordu.

Modada en uzun süredir çalışan tasarımcı olan Giorgio Armani zamansızlık mesajını ifade ederek, giyim için gri tonlamalı bir ton sür ton yaklaşımını uyguladı.

Kadınlar için gündüz kıyafeti yumuşak, gündelik olarak hazırlandı. Hacimli şekiller, soğuk mercan benzeri yüzey süslemesiyle süslendi. Slouchy pijama benzeri alt giyim, karantinadan alınan rahat giyimi çağrıştırdı. Akşam için takım elbiseler keskinleştirildi.

Evde ailecek oynanabilecek oyunlar

İLİŞKİLİ HABER

Evde ailecek oynanabilecek oyunlar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0