Prada, tartışmalar sonrası Cıng Şuang ile yollarını ayırdı!

İtalyan lüks giyim markası Prada, çocuklarını ABD'de bırakarak Çin'e dönen aktris Cıng Şuang ile anlaşmasını iptal etti.

Aktris Cıng Şuang'ın, ABD'de sahip olduğu iki çocuğunu erkek arkadaşı Cang Hıng'a bırakarak Çin'e dönmesi tepkiye neden oldu.Cıng'ın çocuklarını terk ederek ülkeye gelmesine ilişkin bir ses kaydı, sosyal paylaşım sitesi Weibo'da paylaşıldı.

Cang Hıng'ın arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yapılan paylaşımda, aktris Cıng'ın, çocuklarını Çin'e getirmesinin, yasal prosedürleri tamamlamadığı gerekçesiyle mümkün olmadığı belirtiliyor.
Cıng'ın söz konusu durumu sonrasında ise İtalyan markası Prada, Çinli aktris ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Halkın yanı sıra resmi mecralardan da aktris Cıng'ın, taşıyıcı annelikle sahip olduğu çocuklarını terk etmesine tepki geldi. Evlilik hukuku konusunda konuşan avukat Cang Cing ise 'Cıng skandalının, yasalardaki endişe verici gri alanlara ışık tuttuğuna' işaret etti.

Cang, bu nedenle Cıng'ın durumunun Çin kanunlarına göre suç sayılamayacağını, ancak çocuklarını terk etmesi konusunda adalet önünde hesap vermesinin mümkün olduğunu vurguladı.

Kış modasının kraliçesi Kylie Jenner'ın en iyi kış kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış modasının kraliçesi Kylie Jenner'ın en iyi kış kombinleri

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0