Kış modasının kraliçesi Kylie Jenner'ın en iyi kış kombinleri

Kış mevsimini iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde giyinirken kafamız karışır nasıl giyineceğimizi bilemeyiz. Bu konuda her zaman stil olabilen ve her hava koşuluna uygun giyinen Kylie Jenner bulunuyor. Montlarıyla, çizmeleriyle, kayak takımlarıyla, tulumlarıyla gerçekten de kış mevsiminde giyimiyle en çok beğenilen ünlüler arasında yer alıyor. Biz de sizler için Kylie'nin en iyi kış görünümlerini derledik.

Dünyanın yakından takip ettiği Kardashian ailesinin en genç üyesi olan Kylie Jenner, güzellik ve stil konusunda ablaları Kendall Jenner ve Kim Kardashian'dan geri kalmıyor. Havalı ve feminen bir giyim tarzına sahip olan ünlü güzel, dünya basınında stili ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Kardashian ailesinin en çok öne çıkan isimlerinden Kylie Jenner stiliyle dikkatleri üzerine topluyor. Kylie Jenner şu sıralar kızı ve yakın arkadaşıyla tatilde kışın keyfini çıkarıyor. Instagram hesabında da bol bol kış tatili stilini paylaşan Kylie'nin ilham veren kombinlerini bir araya getirdik.

KYLİE JENNER'İN İLHAM VEREN KIŞ KOMBİNLERİ 

 Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie tulum giymeyi çok sevdiğini her defasında gösteriyor. Baştan ayağı aynı tonlarda olan bu model ile karlar üstünde poz veriyor.

Kylie'de yine bir tulumla karşımızda. Ama bu defa siyah bir tulum. Kylie kışın zorlu şartlarında birinci olarak tulum tercih ediyor. Siyah tulumun üzerine giydiği parlak mont son zamanların en çok tercih edilen favori montlar arasında yer alıyor.

 Kylie Jenner

Kylie Jenner

Sosyal medyada Kardashian ailesinin ne giydiği çok merak ediliyor. İşte Jenner'in  baştan aşağı Chanel kombini...

 Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kızı Stormi ile tatil boyunca sık sık kayak yapan Kylie kar montundaki püskül detayıyla western etkisi yaratıyor.

Oversize şişme montu ve kar botlarıyla Kylie rahatlığın tadını çıkarıyor.

Kylie Jenner ekstra oversized montu ve çantasının altın zinciriyle tam bir moda kraliçesini andırıyor.

Kylie'nin kış stili beyaz ve siyah renklerinin hakimiyetinde olduğu görülüyor.

Dünyada çok fazla bilinmeyen kayak merkezleri

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada çok fazla bilinmeyen kayak merkezleri
Prada, tartışmalar sonrası Cıng Şuang ile yollarını ayırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Prada, tartışmalar sonrası Cıng Şuang ile yollarını ayırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0