Ekose kumaş nedir? Kış mevsiminde çok beğenilen ekose elbise modelleri

90’lı yılların modası olan ekose elbiseler, bu senede moda olmaya devam ediyor. Genellikle kışlık kalın kumaşlar olan ekose kumaşlarda bu desenin en çok yakıştığı modeldir. Jile elbise modelleri genellikle sonbahar ve kış aylarında kadınların tarafından çok tercih ediliyor. Gelin hep birlikte son dönemlerin popüler trendi olan ekose elbise modellerine hep birlikte bakalım.

Senelerdir dolaplar da en baş köşede yer alan ekose kıyafetler hemen her dönemde moda olarak tercih edilmeye devam ediyor. Özellikle kış mevsiminde çok sevilen ve tercih edilen ekose kıyafetler her kesime hitap ediyor. Bir kumaş deseni olan ekose, İskoçya ve Fransa kökenlidir. İskoç etekleri ise en ünlü ekose parçalar arasında yer alıyor. Ceketlerde, eteklerde, gömleklerde ve kabanlarda sıklıkla kullanılan ekose deseni, istenen her parçada kullanılabilir. Her ne kadar pilili eteklerler akıllara gelse de günümüzde düz elbiseler de görüyoruz. Ayrıca pantolonlardan her tip kıyafette ekose desen kullanılıyor.  Sezonun ekose renkleri arasında bordo, lacivert ve kahverengi tonlarını görüyoruz. Bunun yanında yarı kareli desenli yarı normal kumaştan üretilen modeller de dikkat çekiyor. İşte birbirinden güzel ekose elbise modelleri

EN GÜZEL EKOSE ELBİSE MODELLERİ

 Ekose desenin pratik bir şıklık sunuyor olması, yıllardır vazgeçilemeyen bir parça olmasını sağlamıştır

NORMCORE kadın mavi kolu bağlamalı kaşmir ekose elbise fiyat 170,91 TL

Oduncu tipi gömleklerde pamuklu kumaş ile kullanılması, en alışıldık ama vazgeçilemeyen tarz haline gelmiştir.

Düz kesim uzun ekose elbise fiyatı LC WAKİKİ 59,99 TL

Gri önden düğmeli ekose elbise modeli ALVİNA Fiyatı 119,00 TL

Normcore kaşmir kolu bağlamalı ekose elbise fiyatı 170.91 TL

Alia çiçek desenli ekoseli elbise - siyah pudra Fiyat 104,99 TL

Oje lekesi nasıl çıkarılır? Oje lekesi çıkarmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Oje lekesi nasıl çıkarılır? Oje lekesi çıkarmanın püf noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0