Oduncu gömlek tarzında kareli ceketler!

Oduncu ceketler son dönemlerde en popüler parçalarda biri oldu. Her kıyafete uyum sağlayan oduncu ceketleri daha önce de gömlek olarak da çok sevildi. Aynı tarzdaki bu ceketler mutlaka her kadının dolabında yer almalıdır. Bu kışa uygun ceketler yumuşak bir yün karışımından yapılıyor ve kareli bir tasarıma sahip birçok rengi bulunuyor. En güzel oduncu ceket modellerine gelin hep birlikte göz atalım:

Sonbahar- Kış modasında kendini gösteren oduncu ceketler bu sene kadınların hit parçası olmaya hazır. Ekose ceketler, 2020 2021 sonbahar / kış mevsiminin en göze çarpan parçalarından biri oldu. Bu yıl, oduncu gömlek tarzında zamansız kareli ceket modelleri özellikle birçok farklı seçeneği olduğu için çok seviliyor. Oduncu ceket modelleri hem şık hem de gündelik olarak sokak stiline uyum sağlayabiliyor.  İster şık ister spor olarak kombin yapacağınız oduncu ceketler yün oldukları içinde sıcacık tutuyor. Bir döneme damgasını vuran ekose ve kareli gömleklerden esinlenerek hazırlanan oduncu ceketler bu sezona damga vuracak gibi görünüyor. İşte kış mevsimi boyunca tercih edeceğiniz birbirinden güzel oduncu ceket modelleri

EN GÜZEL ODUNCU CEKET MODELLERİ

En güzel oduncu gömlek tarzında kareli cekketler

En güzel oduncu gömlek tarzında kareli cekketler

Oduncu ceketler göğüs kısmında büyük cepleri, geniş kesimleri ve bazılarında saçaklı uçları ile oldukça dikkat çekiyor. 

en güzel oduncu ceket modelleri 2021

en güzel oduncu ceket modelleri 2021

TRENDYOLMİLLA Gri Ekoseli Blazer Ceket 
Fiyat 90,99 TL

Kot pantolon ve botlarla kombinlenen bu ceketler kolayca stiliniz de güçlü bir etki yapmayı başarıyor.

Miyore Kadın Lila Cepli Oduncu Ekose Ceket 
Fiyat 98,94 TL

Oduncu ceketler kaşe ve yün gibi ısıtıcı kumaşları nedeniyle, daha düşük sıcaklıklarda bile en iyi şekilde giyilebilirler.

Miyore Kadın Kırmızı Cepli Oduncu Ekose Ceket 
Fiyat 98,94 TL

Aynı zamanda kalın bir yün kazak veya balıkçı yaka kazak üzerine de stilize edilmiş olup, kışın mükemmel bir görünüm sunar.

oduncu ceket kombin önerileri

oduncu ceket kombin önerileri

TRENDYOLMİLLA Siyah Cep Detaylı Ekose Ceket Gömlek 
Fiyat 79,99 TL

Ve bu kış modaya uygun oduncu gömlek tarzındaki ekose ceketler klasik hırka yerine kullanacağınız alternatif parçalardan bi

Kareli yünlü ceket, önü metal düğmeli, yün karışımlı ceket ZARA
Fiyat 229,95 TL

Yakalı geniş ceketler, düğmeli ve kare cepleri ile oduncu ceketler unisex bir kullanıma sahiptir. Eşiniz ya da arkadaşınız ile birlikte harika bir kombin yapabilirsiniz.

Ginkgo biloba bitkisinin faydaları nelerdir? Gingo biloba çayı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ginkgo biloba bitkisinin faydaları nelerdir? Gingo biloba çayı nasıl yapılır?
En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0