Nişan çiçeği nasıl olmalı? En güzel nişan çiçeği modelleri ve fiyatları

Birbirini seven iki gencin hayatlarını birleştirmek için attığı ilk adım olan nişan töreninde her şeyin dört dörtlük olması istenir. Genç kızlar için özellikle nişan çiçeğinin farklı olması önemlidir. Peki nişan çiçeği nasıl olmalı? Nişan elbisesine uyum sağlayacak en güzel nişan çiçeği modelleri ve fiyatlarını fikir oluşturmak isteyenler için araştırdık. Gelin hep birlikte bakalım.

Gelin adayları için bu özel anlar çok önemli ve değerlidir. Çiftlerin heyecanla beklediği bu özel günde yeni bir hayata adım atmaya hazırlandığınız kız isteme, söz- nişan ve düğün günü unutulmaz olmalıdır. Düğünden önce bir nevi düğün provası olarak da değerlendirilebilen nişan törenlerinde çiçeklerin de özenle seçilmesi gerekiyor. Bu nedenle nişan çiçeği nasıl olmalı konusunda kısa bir araştırma yapmanız gerekebilir. Öncelikle çiçeğinizin mutlaka gerçek olması yani yapay çiçek olmaması ve ona göre seçilmesi çok önemlidir. Her ne kadar kişinin seçimine göre değişse de yapay çiçekler biraz özensiz görünür. Bu yüzden canlı çiçek fikri önemlidir. Bu sene en trend nişan çiçekleri arasında daha çok pastel tonlarında olan canlı çiçekler tercih ediliyor. Ancak dilerseniz kurutulmuş çiçek buketleri veya cansız şık görünen çiçekleri de tercih edebilirsiniz. İşte 2022 sezonuna damgasını vuracak nişan çiçeklerinden öne çıkan modeller...

İşte en güzel nişan çiçeği modelleri:

nişan çiçeği modelleri

nişan çiçeği modelleri

En sevdiğin çiçeklerin taze olduğu mevsimde nişanlanmıyorsan, bu çiçeklerin yapay alternatiflerini tercih edebilirsin.

En güzel gelin tacı modelleri 2022! Gelin tacı nasıl seçilir?İLİŞKİLİ HABEREn güzel gelin tacı modelleri 2022! Gelin tacı nasıl seçilir?

canlı nişan çiçekleri

canlı nişan çiçekleri

 Aynı zamanda nişan çiçeği nasıl olmalı konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da nişan konseptinize uygun olması gerektiğidir. 

en güzel nişan çiçekleri

en güzel nişan çiçekleri

Genellikle akıllara kırmızı ya da beyaz güller gelir.

2022 yılının en şık abiye modelleriİLİŞKİLİ HABER2022 yılının en şık abiye modelleri

2022 nişan çiçeği modelleri

2022 nişan çiçeği modelleri

Elbette bu çiçekler de seçenekleriniz arasında yer alıyor ancak artık klişe haline gelmiş olduğundan seçiminizi daha farklı çiçeklerden yana yapmanızda fayda olacak.

nişanda çiçeği nasıl seçilir?

nişanda çiçeği nasıl seçilir?

Çok fazla türde çiçeğin bir arada kullanıldığı aranjmanların da pek uygun değildir. 

en şık nişan çiçeği modelleri

en şık nişan çiçeği modelleri

Bunun yerine tek bir çiçekten hazırlanan buketler ya da en fazla 3 çiçek türünün kullanıldığı modelleri seçilmelidir.

canlı renklerin hakim olduğu nişan çiçeği modeli

canlı renklerin hakim olduğu nişan çiçeği modeli

Orkidelerin de yer aldığı nişan buketlerinde ortanca çiçekleri eklemek şık bir görünüm sunar. Özellikle kır organizasyonu şeklinde bir nişan töreni yapıyorsanız mutlaka ayçiçeği, papatya, lale gibi canlı çiçeklerden bir buket yaptırmanızı öneriyoruz. 

2022 nişan çiçeği ortalama fiyatları

2022 nişan çiçeği ortalama fiyatları

Evde de kendi zevkinize göre hazırlayacağınız nişan çiçeği yaklaşık fiyatları 200 ve 1000 TL arasında seçtiğiniz çiçek çeşitlerine göre değişmektedir. Eğer tek bir çiçeği süslemek isterseniz de 50 TL'ye bile hazırlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

2022 yılının en şık tesettür abiye modelleri hangileri?

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0