Yeni sezon en güzel eşarp modelleri neler? 2021 trend eşarp modelleri

2021 kış eşarp koleksiyonunda birbirinden güzel eşarp modelleri yer alıyor. Bu sezon en çok tercih edilen eşarplar arasında ipek eşarplar bulunuyor. Sezonun gözdelerinden olan eşarp modelleri renk çeşitliliği ve kumaşının parlaklığıyla dikkat çekiyor. 2021 sezonunda trend olacak 5 eşarp modellerini sizlere sunuyoruz. Gelin hep birlikte bakalım...

Muhafazakâr giyim için eşarp ve şallar olmazsa olmaz parçalar arasında yer alıyor. Tesettür modasında son zamanlarda hem kullanışlı hem de şık eşarp modeller daha fazla seviliyor. Her mevsime uygun olan ipek eşarplarda üretimi yapılan bu kumaş türünde çoğunlukla soft renkler tercih edilir. Bu eşarp modellerinde hareketlilik katmak için çiçek desenleri kullanılır. Ancak 2021 kış sezonunda daha çok Twill, fitilli yani kabartmalı kumaş tercih ediliyor. İslami kurallara uygun örtülen eşarplar, tesettür kombinlerine uygun bir şekilde seçilmektedir. 2021 kış sezonunda en çok tercih edilen eşarp modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz:

2021 en şık ve en güzel kol saat modelleri! Yeni sezon kol saati modelleri neler?İLİŞKİLİ HABER2021 en şık ve en güzel kol saat modelleri! Yeni sezon kol saati modelleri neler?

2021 EN GÜZEL EŞARP MODELLERİ

Günlük, resmi, spor, şık, abiye gibi ortama göre uygulayacağınız stillere göre eşarpları seçmek gerekir. 2021 eşarp trendleri ve markaların her sezon yenilediği eşarp modelleri ile stilinizi özelleştirebilir, eşarp koleksiyonunuzla daima iyi görünebilirsiniz.

Tesettür giyimde kadınlar şık ve sade görünmek için eşarplar da ipek ve fitilli eşarplar uyumu yakalamaya çalışıyor. 

Türban tasarım nedir? 2021’In en trend türban tasarım modelleriİLİŞKİLİ HABERTürban tasarım nedir? 2021’In en trend türban tasarım modelleri

Eşarplardaki zenginlik, yeni modeller, kumaşlardaki doku farklılıkları, eşarpların özellikleri eşarp kullanımını doğrudan etkiliyor.

Armine Twill İpek Eşarp 
164,90₺

Armine İpek Eşarp Tivil
180,00 ₺

Silk Home Twill Ipek Eşarp İl
139,90 TL

Adatepe nerede ve nasıl gidilir? Türkiye'nin en iyi korunmuş köyü Adatepe

İLİŞKİLİ HABER

Adatepe nerede ve nasıl gidilir? Türkiye'nin en iyi korunmuş köyü Adatepe
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0