Meghan Markle, 30 dolarlık elbiseyle programa katıldı!

Meghan Markle, Prens Harry'nin katıldığı The Late Late Show with James Corden'a video konferans ile katıldı. Giydiği elbisenin fiyatıyla dikkat çeken Markle da herkes gibi indirimi seven biri olduğunu gösterdi. Zira Markle'ın giydiği elbise sadece 30 dolardı.

The Late Late Show with James Corden programına katılan Prens Harry, Meghan Markle ile video konferansla görüştü. 39 yaşındaki Markle'ın hayranları, zahmetsiz güzelliği ve doğallığı karşısında adeta şaşkına döndü. Oprah'nın röportajında 4 bin 700 dolarlık Armani marka elbise giyen Markle, bu kez yalnızca 30 dolarlık bir elbise giymişti. Markle'ın giydiği 30 dolarlık elbise şaşırtıcı bir biçimde hemen tükendi.

 

Meghan Markle, ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyururken de 2 yıl önce satın aldığı bir elbiseyi giymişti.

TitanikİLİŞKİLİ HABERTitanik'in ikonik kolyesi 'Okyanusun Kalbi'nin ilginç hikayesi

Meghan Markle giydikten sonra satış rekoru kıran elbise hakkında konuşan marka, elbisenin adını Meghan Etkisi olarak değiştirdi.

Ali Sunal'ın kız kardeşi oyuncu Ezo Sunal anne oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'ın kız kardeşi oyuncu Ezo Sunal anne oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0