Kim Kardashian'ın 5 bin dolarlık diş mücevheri

Kim Kardashian, boşanma haberlerinden sonra dikkatleri ilginç aksesuarına çekti. Ünlü yıldız Kardashian opal taşı ve elmastan oluşan 5 bin dolarlık diş mücevheri yaptırdı.

Kanye West ile boşanma haberleriyle gündemde olsa da Kim Kardashian, dikkati başka yönlere çekmeyi başarıyor. Son olarak önceki gün Instagram’ında yaptığı yeni ve ilginç aksesuarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

40 yaşındaki reality show yıldızı ve girişimci, alt dişlerine opal taş ve elmastan oluşan bir aksesuar taktırdı.

2021 bahar sezonunda sıkça göreceğimiz çanta modelleri! En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 bahar sezonunda sıkça göreceğimiz çanta modelleri! En güzel örgü çanta modelleri

Bu özel aksesuar, Dua Lipa'ya 15 Mart’ta düzenlenen 2021 Grammy töreni için üst dişlerinden ikisine kelebek temalı aksesuar takan Gabby Elan Jewelry tasarımı.

Bazı takipçileri, Kardashian'ın parasını ağzına bir dizi değerli taşı koymak için harcamasını çok anlamsız bulurken ilginç aksesuarını beğenenler de oldu. The Real Housewives of New Jersey dizisinin yıldızı Dolores Catania, destekleyenler arasında yer aldı ve “Sanırım ben de bundan istiyorum” yorumunu yazdı.

Page Six’e konuşan mücevher uzmanı Ajay Anand, Kardashian’ın ilginç aksesuarı için "Bunlar gerçek opal ise, her birinin yaklaşık 100 ila 200 dolar arasında olacağını tahmin edebiliriz. Pave elmaslarının toplamı muhtemelen 300 dolar civarında ve özel ızgaranın yaklaşık 3000 dolar olduğunu tahmin ediyoruz. Aksesuarın toplam değeri yaklaşık 5000 dolar olabilir” diye konuştu.

 

 

Vedat Milor yine bir anket ile sosyal medyayı ikiye böldü! Baklava mı, Sütlaç mı?

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor yine bir anket ile sosyal medyayı ikiye böldü! Baklava mı, Sütlaç mı?
Kobe Bryant marka oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kobe Bryant marka oluyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0