Vedat Milor yine bir anket ile sosyal medyayı ikiye böldü! Baklava mı, Sütlaç mı?

Televizyon ekranlarında yaptığı programların yanı sıra sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Vedat Milor yine bir anket sorusuyla takipçilerini ikiye böldü.

Gastronomi alanında Türkiye'de ve dünya çapında önemli bir isim olan Vedat Milor sosyal medya hesabından yaptığı anket ile takipçilerini ikiye böldü. Zaman zaman yaptığı anketlerle sosyal medyanın ve mutfak severlerin nabzını tutan Milor yine dikkat çeken bir soruyla gündeme geldi.

İKİ TATLI ARASINDA SEÇİM YAPMALARINI İSTEDİ
Vedat Milor, yaptığı paylaşımla, takipçilerine sütlaç ve baklava arasında kalsalar tercihlerinin hangisi olduğunu sordu.

"Bir lokantada güzel bir yemeğin ardından elinize tatlı menüsünü aldınız. Sadece iki tatlı var: Sütlü tatlıların en bilinenlerinden sütlaç ve şerbetli tatlıların olmazsa olmazı baklava" diyen Milor, takipçilerine şöyle sordu: "Sadece birini ısmarlayabilirsiniz. Genelde eğiliminiz hangisini ısmarlamak olurdu? Tekrar vurgulayalım. Sadece birini ısmarlayabiliyoruz. Sütlaç içinde baklava ısmarlamak da yasak."

BAKLAVA DAHA ÇOK OY ALDI
Ünlü yazarın sorusu üzerine takipçilerinden kısa süre içinde cevaplar gelmeye başladı. Sosyal medyanın ikiye ayrıldığı ankette, çoğunluk tercihini baklavadan yana kullandı.

 

Kim Kardashian'ın 5 bin dolarlık diş mücevheri

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian'ın 5 bin dolarlık diş mücevheri
Kobe Bryant marka oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kobe Bryant marka oluyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

efe 3 yıl önce

sosyal medya ikiye bölünmeye ya da boş işlere yer arıyor sanırım

Toplam 1 beğeni

Zübeyir 3 yıl önce

sütbak engüzeli bir ondan bir ondan ye olsun bitsin. hahaha boş işler.. dolu işlemez.