Siyah elbise hangi renk şal uyumlu olur?  Siyah elbiseye yakışacak şal modelleri

Tesettür modasında kadınların en fazla dikkat ettiği şeylerden biri birbiriyle uyum sağlayacak kıyafetler giymektir. Siyah renk bir elbiseye uyum sağlayacak şal modeli seçimi nasıl yapılmalı, siyah elbise hangi renk şal uyumlu olur? Siyah elbiseye yakışacak şal modellerini sizler için bir araya getirdik.

Siyah renk, tesettür giyinen kadınların en çok tercih ettiği renklerin başında geliyor. Siyah renginin asilliğinden dolayı davetlerde en çok giyilen ve kadınların olmazsa olmaz hit parçalarından biridir. En güzel ve en uyumlu kombin renklerinden biri olan siyah renk bütünlüğünü yakalamak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası bulunuyor. Siyah renk kıyafet kullanırken ayakkabıdan takıya kadar renk uyumu yakalamanız gerekiyor. Tesettür modasında en ön sıralarda kendini gösteren siyah renk aksesuarlarla birlikte doğru kombinlendiği takdirde muhteşem bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Peki ama nasıl, en çok uyumlu şal modelleri neler? Gelin hep birlikte bakalım:

SİYAH ELBİSEYE YAKIŞACAK ŞAL MODELLERİ

Özellikle asil olan siyah renk ile uyum sağlayacak şal takmak önemlidir. 

siyah renk elbiseyle uyumlu şal modelleri 2021

siyah renk elbiseyle uyumlu şal modelleri 2021

Siyah elbisenin üzerine çok tercih edilen  renklerden biri yeşil rengidir. Yeşil renginin her tonunu siyah elbiseyle birlikte kullanabilirsiniz. 

Yeni sezon en güzel eşarp modelleri neler? 2021 trend eşarp modelleriİLİŞKİLİ HABERYeni sezon en güzel eşarp modelleri neler? 2021 trend eşarp modelleri

siyah elbise ve şal kombin önerileri

siyah elbise ve şal kombin önerileri

Siyah renkle eşarbınızı eşleştirirken cilt tonunuzun önemi büyüktür. Aynı zamanda takacağınız çanta ve takıların uyumuna dikkat etmeniz gerekiyor. 

Siyah elbiseyle bordo, gri, mavi, yeşil, pudra, kırmızı, kahve, beyaz ve marsala rengi eşarp en uyumlu renklerdir bunlardan birini tercih etmelisiniz.

Siyah elbise kombininin diğer parçalarında ise pastel renkleri kullanın aşırı parlak renkler uzak durun. 

Elbisenizle beraber kullanacağınız takı, ayakkabı, çanta gibi detaylarda görünümüzün iyi olmasına katkı sağlayacaktır, bundan dolayı bu parçaların seçimini de dikkat edin.

Siyah elbise üzerine nude tonlarında bir şal özel bir davette sizi oldukça şık ve zengin gösterecektir.

Kilo vermeye yardımcı kahve tarifi! Hindistancevizi yağından kahve nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermeye yardımcı kahve tarifi! Hindistancevizi yağından kahve nasıl yapılır?
Pamuk kumaş nevresim mi saten kumaş nevresim mi daha kullanışlıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Pamuk kumaş nevresim mi saten kumaş nevresim mi daha kullanışlıdır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0