Extra large çanta ne demek? En güzel extra large çanta modelleri

2021 sezonunda vitrinlerde mikro çantalardan çok extra large çanta modelleri yer alacak. Tasarımcıların hazırladıkları bu devasa çantalar giydiğimiz kıyafetlerle bütünlük sağlaması için uydurarak beraberimizde taşıyacağız. Peki en güzel extra large çanta modelleri neler? Sizler için en şık extra large çanta modellerini araştırdık. Detaylar haberimizde:

Kombinlerinizin ve tarzınızın en güzel tamamlayıcı parçası büyük çanta modelinin ismini biliyor muydunuz? Bu sene iddialı ve extra olarak büyük bir hacime sahip olan bu çantalar tasarımcıların gözde aksesuarı haline geldi. Sokağa çıkarken rahatlıkla istediğiniz her şeyi içine sığdırabileceğiniz dev çantalar önümüzdeki bahar ve yaz sezonlarına damga vurmaya geliyor. Büyük çantalar her sezonda vardır ve her kadının gardırobunda olmazsa olmazdır. Size en uygun çantayı bulabilmek için arama yaparken işinizi kolaylaştırmak için çanta modellerini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri

EN GÜZEL EXTRA LARGE ÇANTA MODELLERİ

Tasarımcılar SS21 ve AW21 koleksiyonlarında ihtiyaçlarımıza kayıtsız kalamadı ve moda haftaları büyük boy çantaların geçidine şahit oldu. 

en güzel extra large çanta modelleri

en güzel extra large çanta modelleri

Extra large çantalar çapraz süet çantalardan seyahat ederken yanınızda taşıyabileceğiniz tüylü çantalara kadar pek çok farklı formda karşımıza çıktı.

Extra large çantaları nasıl kombinleyeceğiniz tamamen sizin özgürlüğünüzde.

2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? En güzel çanta modellleriİLİŞKİLİ HABER2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? En güzel çanta modellleri

en şık extra large çanta modelleri

en şık extra large çanta modelleri

Bizim önerimiz ise; ne kadar büyük o kadar iyi.

Günlük yaşam için oldukça kullanışlıdırlar. Pek çok farklı büyüklükte omuz çantası olabilir ve farklı malzemelerden üretilen modelleri de bulunuyor.

Şık dantel yemek masası örtü modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Şık dantel yemek masası örtü modelleri 2021
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0