Ramazan bayramında evde kombin nasıl yapılır? Evde giyebileceğiniz en rahat 4 kombin önerisi!

Hayatımızda farklı bir şekilde yer edeceğini bildiğimiz izolasyon günlerine hepimiz ayak uydurmaya çalışıyoruz. Değişen çalışma koşullarımız, eğitim hayatımız ve gündemimize giriş yapan sosyal mesafe kuralları eşliğinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Peki bayramın gelmesiyle birlikte evde rahatça giyebileceğimiz kombinler neler? Gelin hep birlikte bakalım...

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte herkesin evde geçirdiği zaman arttı. Özellikle home ofis çalışanlar bu pandemiyle birlikte bu dönemde bir hayli arttı.  Evde kendi konforumuzu yakalayabildiğimiz zamanlar artık bizim için çok önemli. Evimizde uzun saatler geçirirken yakalayacağımız rahatlığa birkaç parça ile ulaşabiliriz. Home office çalışırken ya da bayram tatilinde evde dinlenirken kendini hem özel hem de mutlu hissedebileceğin kombin önerileri ile buluşmaya hazır mısın? İşte en güzel evde giyebileceğiniz kombin önerileri...

Ramazanda hangi elbiseler tercih edilmeli? RamazanİLİŞKİLİ HABERRamazanda hangi elbiseler tercih edilmeli? Ramazan'a özel bütçe dostu kombinler!

evde kombin nasıl yapılır

evde kombin nasıl yapılır

RAMAZAN'DA EVDE KOMBİN NASIL YAPILIR?

1.Senin Özgürlük Alanın!

Kadınlar evde ne iş yaparsa yapsın hem rahat hem de iyi hissetmek ister. Bu yüzden evde rahatça giyebileceğiniz seçeneklerin başında havuç pantolon modelleri yer alıyor. Havuç pantolonların yumuşak dokusu sayesinde kendinizi çok rahat ve mutlu hissetmeniz mümkün.

2.Evde en tarz sen ol!

Evde geçen zaman içerisinde sürekli aynı tarzda giyinmek bazen bizi strese sokabilir. Bu yüzden dışarı çıkarken giydiğin tişört ve jeanleri kombinleyip evde kendine güzel bir kombin yapabilirsin. Pamuklu crop tişörtlerin baskı detayları ve yüksek bel jeanlerin güçlü etkisiyle enerjini yükseltebilirsin. 

3.Senden daha rahatı yok!

Karantina günlerinde geçireceğimiz ramazan bayramında dışarıdayken rahatlığına aşina olduğumuz kargo pantolonları evde de kolaylıkla kullanabilirsin. Kendi konfor alanına dahil edebileceğin kargo pantolonların yanında dikişsiz atletler de kurtarıcın olabilir. 

4.Elbise olmadan asla!

Her zaman tek parça rahatlığı ile bizleri hayran bırakan midi boy elbise modelleri bu sezon çok hareketli! Sen de fırfır detaylarıyla ön plana çıkan elbise modellerini ev kombinlerine dahil edebilirsin. Arkadaşlarınla veya yakınlarınla yapacağın görüntülü görüşmeler için iyi görünmek isteyebilirsin. Ev haline midi boy elbise modellerinin zarifliğini ve yumuşacık dokularını eklemek seni motive edebilir. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0