Yaz akşamları için kombin önerileri! İşte 10 adımda yaz şıklığı...

Bahar mevsimin geride kaldığı, havaların ısınmaya başladığı herkesin beklediği bu dönemde tercih edilmesi gereken birbirinden güzel kıyafetler vitrinlerde yerini aldı. Sıcak bir yaz akşamında giyilebilecek en güzel kombinleri sizler için araştırdık. Gelin hep birlikte bu sezona damga vuracak olan kıyafetlere göz atalım.

Yaz denildiğinde akla deniz, kum, güneş üçlüsü gelirken aynı zaman da sahil, plaj da bunların yanında muhteşem bir yazı anımsatmaktadır. Modacılar tarafından belirlenen 2021 sezonunda öne çıkan parçaların başında her zamanki gibi renkli ve çiçekli elbiseler yer alıyor. Elbiselerin yanı sıra şort, tişört, etek gibi parçalar farklı modeller de ön plana çıkarak kombinlendiğinde ayrı bir hava katabilirsiniz. Sıcak yaz akşamlarında tiril tiril elbiseleri sandaletle kombinleyebilir ya da bir spor ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. 2021 yılının modası olan parçaları gideceğiniz mekanlara göre nasıl kombinlenmesi gerektiğini sizler için araştırdık. İşte muhteşem yaz akşamları için kombin önerileri...

Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!İLİŞKİLİ HABERYaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!

EN GÜZEL YAZ AKŞAM KOMBİN ÖNERİLERİ

Yaz ayının gelmesiyle birlikte üzerinizdeki kasvetli havayı atabilirsiniz. Artık sadece renkli ve desenli elbiselerle şıklığı yakalamaya başlayabilirsiniz. Yaz aylarında rengarenk elbiselerle kıyafet dolabınızı oluşturun. İster düz, isterseniz de çiçek desenli yaz aylarını yansıtan modellerle yaza "merhaba" diyebilirsiniz. 

Fırfırlı paisley elbise fiyat MANGO 399,99 TL

Brode detaylı pamuklu elbise MANGO fiyat 499,99 TL

Örgü  çantaların modası asla geçmez. Yaz için en uygun modellerdir, çünkü plaj dışında da kullanabilirsiniz. Yazın deri çantalar yerine rahat taşınan hafif ve şık kanvas modelleri tercih edin.

Desenli fırfırlı elbise MANGO fiyat 299,99 TL

Kısa paçalı kot tulum MANGO fiyat 399,99 TL

Desenli koton tulum fiyat MANGO 399,99 TL

Fırfırlı çiçekli elbise MANGO fiyat 499,99 TL

Elbisenizin renk tonlarında bir saç bandını takarak mükemmel kombin oluşturabilirsiniz. 

Her kadının dolabında olması gerekenlerden bir tanesi de beyaz spor ayakkabıdır. Özellikle elbiselerin altına oldukça şık duran beyaz spor ayakkabı, stilinize mükemmel uyum sağlayan bir seçimdir.

Karma halka küpe 99,99 TL Karma zincirli kolye 149,99 TL MANGO 

Büyük ve gösterişli kolyeler, kalın kelepçeler ve kokteyl yüzükler favori modeller arasında. Yaz gardırobunuzu oluştururken aksesuarlara yatırım yapmayı ihmal etmeyin.

Bebeklerde beyaz nokta neden çıkar? Bebeklerde akne nedenleri

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerde beyaz nokta neden çıkar? Bebeklerde akne nedenleri
Kanal 7'de en çok izlenen Hint dizleri neler? Kanal 7'de yayınlanan en iyi Hint dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7'de en çok izlenen Hint dizleri neler? Kanal 7'de yayınlanan en iyi Hint dizileri
6 yaşındaki Japon moda ikonu Coco ile tanışın

İLİŞKİLİ HABER

6 yaşındaki Japon moda ikonu Coco ile tanışın
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0