En şık ve gösterişli mayo modelleri neler? 2022 En güzel mayo ve bikini modelleri ve fiyatları

Yaz mevsimine adım attığımız şu günlerde 2022 mayo modasında birbirinden şık ve renkli mayo modelleri bulunuyor. Bu sezon hangi renk mayo ve bikini moda olduğu birçok kadın tarafından merak ediliyor. Peki ünlü markaların 2022 mayo ve bikini modelleri neler? Mayo ve bikini alırken nelere dikkat etmek gerekir? 2022'nin en şık mayo modellerini sizler için sıraladık. İşte 2022 yılının en şık mayo ve bikini modelleri...

Bu yaz sıcacık kumlara uzanıp masmavi denizin ve sizi ısıtacak güneşin tadını çıkartırken, üzerinizde harika duracak en yeni mayo ve bikini modelleri vitrinlerde yerini aldı. Birçok markanın oluşturduğu mayo ve bikini kreasyonunda yüksek bel bikini altı, etekli bikini, brazilian bikini ve daha bir çok bikini modellerini bulabilirsiniz. Mayo satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan biri daha hafif ve daha hızlı kuruyan kumaşları tercih etmek olacaktır. Çünkü plajda sıklıkla değiştirilen mayolar eğer hızlıca kurumasa bazı hastalıklara yol açabilir. Bütün yılın yorgunluğunu atacağınız yaz tatilinizde rahatça giyebileceğiniz şık yeni sezon mayo modellerini yaz tatilinizi planlamadan incelemeyi unutmayın.

Bikini ve mayolar nasıl yıkanır? Bikini ve mayo temizlemenin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERBikini ve mayolar nasıl yıkanır? Bikini ve mayo temizlemenin püf noktaları

EN GÜZEL MAYO VE BİKİNİ MODELLERİ

Birçok farklı tarz ve modelde bulacağınız mayolar daha zayıf görünmek için son dönemlerde çok beğenilen korseli modelleri tercih edebilirsiniz. 

Korseli olan bu mayolar, vücudunu toparlayarak daha fit durmanızı sağlıyor. 

YARGICI / SİYAH MAYO: 229,99 TL

Son zamanlarda öne çıkan desenlerden bir çizgili olan mayo modelleri modası geçmeyen klasik çizgileriyle, rengarenk kumaşları ve özgün desenleriyle herkesin zevkine hitap ediyor.

Lcw bikini modelleri

Lcw bikini modelleri

LC WAIKIKI / BEJ BASKILI BİKİNİ ALTI: 69,99 TL

LC WAIKIKI / BEJ BASKILI BOYUNDAN BAĞLAMALI BİKİNİ ÜSTÜ: 89,99 TL

Her rengi bulunan mayo ve bikini modellerini satın alırken yüzünüze ve vücut tipinize uyumlu olan modelleri seçmeye özen gösterin. 

h&m bikini modelleri

h&m bikini modelleri

H&M / DOLGULU BANDEAU BİKİNİ ÜSTÜ: 229,99 TL

H&M / BİKİNİ ALTI: 189,99 TL

Son yıllarda oldukça tercih edilen modellerinden biri de üst ve alt bikini kısmını farklı renklerden oluşmasıdır. Feminen bir tarza sahip bayanların beğeneceği bu modelleri birçok mağazada bulabilirsiniz. 

H&M bikini modelleri

H&M bikini modelleri

H&M / DOLGULU ÜÇGEN BİKİNİ ÜSTÜ: 199,99 TL

H&M / BİKİNİ ALTI: 189,99 TL

Alacağınız ürünün kalitesine bağlı olarak fiyatları değişen mayo ve bikini modelleri yaklaşık 200 ila 800 arasında değişiklik göstermektedir. 

2022 yıllının favori rengi seçilen canlı sarı rengini plajlar da mayo ve bikinilerde oldukça fazla görmeye hazırlanın. Özellikle hasır plaj çanta modelleriyle kombinlediğinizde harika bir stil yakalamış olabilirsiniz.

bikini modelleri

bikini modelleri

LADYROSİ / İPLİ SİYAH BİKİNİ TAKIM: 123,19 TL

Modelini beğendiğiniz mayonun bedenini doğru seçmeye özen gösterin. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0