Pazar kombininde çizgili kıyafetler nasıl değerlendirilir?

Hemen hemen her yıl modada çizgili kıyafetler dolaplarınızda yerini koruyor. Jile altına ya da bir etek pantolon üstüne tercih edilen ve spor şıklığı veren çizgili kombinleri hemen hemen her alanda tercih edebilirsiniz. Sizler için nerede nasıl kombinler tercih edebileceğinizi bir araya getirdik. Pazar kombininde çizgili kıyafetler nasıl değerlendirilir?

1850'li yıllardan beridir modada yer alan çizgili kıyafet modelleri 2021 yılında tercihler arasında yer aldı. Sürrealizmin aşırı derece kullanıldığı yıllara ait çizgili desenler modaya geçtikten sonra kişilerin fiziksek potresini oldukça fazla etkilediği keşfedildi. Bununla beraber ilerleyen yıllarda çizgili kıyafetlerle beraber düz renkler tercih edildi. Bu sayede de çizgilerin kombindeki etkisi daha çok ön plana çıktı.

PAZAR KOMBİNİNDE ÇİZGİLİ KIYAFETLER NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

manuka çizgili basic

manuka çizgili basic

MANUKA: 62,91 TL

MANUKA: 62,91 TL

Asya modasında özellikle kadınlar şile ve etek tarzı parçalarla tercih etti. Ancak Avrupa ülkelerinde ise boydan boya çizgili kıyafetler pantolonlar daha çok kullanıldı. Şimdilerde tercih ettiği kombinlerle adından sıklıkla söz ettiren Cambridge Düşesi Kate Middleton'da çizgili üstler tercih eden isimler arasında yer alıyor.

çizgili üst kullanımı

çizgili üst kullanımı

OFİS ŞIKLIĞINDA DA ÇİZGİLER VAR!

Yaz aylarında da çalışanlar için oluşturabileceği hem rahat hem de şık kombine çizgileri de uyumlu hale getirebilirsiniz. Beyaz rengi de tercih ederek sıcak havaları daha stresiz atabilirsiniz. 

çizgili kombin

çizgili kombin

DOĞAYLA UYUMLU OLAN SENA SEVER ŞIKLIĞI!

Bunun yanı sıra sosyal medya fenomenleri de mekana göre birbirinden farklı kombin seçenekleri öne sürüyor. Hafta sonunu at çiftliğinde geçirirken şıklığını da elden bırakmayan Sena Sever, krem tonlarından oluşan bir kombin tercih etmiş. Kombini aynı zamanda bulunduğu doğayla da uyumlu hale geldi. 

sena sever şıklığı

sena sever şıklığı

ETEK ÇİZGİLİ ÜST!

Çizgili üst ve etek kombini ise neredeyse vazgeçilmez hale geldi. Gömlek altına tercih edilen çizgili üst ya da direk uzun kollu olarak etek üstüne de kombin edilebilir. Vücudun üst kısmını kesen çizgili üst eteğin kombinde öne çıkmasını sağlar. Yaz aylarında özellikle tercih edilen model ise saten etekler oldu. Saten ve poplin eteklerle günü kurtarabilirsiniz.

çizgili kıyafet kullanımı

çizgili kıyafet kullanımı

 

BİR YORUM YAPIN 2

abdullah ünal 2 yıl önce

tesettürden haberi olmayan türbanlılar

Toplam 4 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

aynen

Toplam 0 Beğeni