2022 yılının en şık ve rahat terlik modelleri!

Hiç kuşkusuz yaz aylarında en çok tercih edilen aksesuarlardan biri de terliklerdir. Yaz aylarında modanın ikonu kabul edilen terlikler için dolaplarınızda yer ayırın. Renk seçeneklerinin yanı sıra farklı modelleriyle de her anda size eşlik edecek. İşte 2022 yılının en rahat terlik modelleri...

Sıcak havaların vazgeçilmez aksesuarları arasında olan terlikler yeni tasarım ve renkleriyle bu yaza damgasını vuruyor. Ayakkabı tasarımcılarının çizgilerinden çıkan modeller, mağaza vitrinlerinin en gözde parçaları haline geldi. Geçtiğimiz yıllara göre trend listelerini sallayarak gardıroplardan kendine yer açmayı başardı. Pandeminin etkisiyle tercihler arasında şıklığın yanı sıra rahatlık ön sıralarda yer alırken siz de modanın takip ettiği yaşam standartlarına uyarlanmış şık ve rahat sandaletleri kıyafetlerinizle uyum halinde tutabilirsiniz. Bu yıla damgasını vuracak bu parçaları tatil amaçlı gittiğiniz bir sahil kasabında, özel bir davette, gece yürüyüşünde ya da arkadaş buluşmalarında tercih ederek tarzınızla güne ikonik bir anlam katabilirsiniz. Kıyafetlerinizle efor sarf etmeden kombinleyeceğiniz sandalet-terlik modelleri arasında bu yıl en dokunaklı olanları yüksek taban, kısa topuk ve düz tasarımlar. İşte 2022 yılının en şık sandalet modelleri...

2022 yılının yaz sezonunda öne çıkan 5 ayakkabı trendi!İLİŞKİLİ HABER2022 yılının yaz sezonunda öne çıkan 5 ayakkabı trendi!

Zara sandalet modelleri

Zara sandalet modelleri

ZARA / BANTLI DÜZ SANDALET: 399,95 TL

ZARA / ÇAPRAZ DÜZ DERİ SANDALET: 499,95 TL

ÖZEL DAVETLERDE TERCİH EDEBİLECEĞİNİZ TERLİKLER

Sıcak havalarda yüksek topuklar daveti çekilmez bir hale getirebilir. Ancak hem şık hem de rahat olmak istiyorsanız. Parlak ya da ince yapılı terlikleri tercih edebilirsiniz. Boyunuz 1.60'ın altındaysa tercih edeceğiniz kıyafetinizi bilek boyunda seçin. Bu hem boyunuzu kesmez hem de terliklerinizi ortaya çıkartır.

H&M / KAHVERENGİ DERİ SANDALET: 359,99 TL

H&M / BEYAZ SANDALET: 379,99 TL

OFİS ŞIKLIĞINA EŞLİK EDECEK TERLİKLER

Yaz aylarında çalışmak zorunda olanlar için ise markalar terlik çeşitlerini unutmamış. Markalar aynı zamanda toplantıların, ofislerin tozunu kaldıran ve kombininizi öne çıkartacak hafif topuklu terlik çeşitlerine yaz renklerini ekleyip tercihlerinizi kolaylaştırdı.

DCEY ve Divarese markaları 2022 yaz koleksiyonunda birleşti!İLİŞKİLİ HABERDCEY ve Divarese markaları 2022 yaz koleksiyonunda birleşti!

'GİY ÇIK' ŞIKLIĞI SUNAN TERLİK-SANDALETLER

Her çeşit ayakkabının olduğu gibi sandaletlerinde rahat olan çeşitleri yüksek tabanlılardır. Gündelik hayatta ve arkadaş buluşmalarında etek, pantolon ve elbise altlarına tercih edebileceğiniz modeller sunuyor.

BİR YORUM YAPIN 2

BLACK 2 yıl önce

Çok yii bişey yaparmısın

Hasan 2 yıl önce

Anlamadığım şey ,İstanbull gibi yerde hem doktorluk yap hem de artık yemek ye.Ayrıca ilk maaşla ekmek alıp kusuncuya kadar yeme.Arkın abiyi ben mi anlamafım bu röportajda acaba.