2021 sezonun en trend spor ayakkabıları!

Günlük kombinlerde rahat ve şık bir görünüm elde etmek isteyenler spor ayakkabılarıyla şık bahar kombinasyonları yapabilirler. Bu haberimizde sizler için 2021 sezonun en trend spor ayakkabılarını derledik.

Spor ayakkabı günümüzde artık sadece sporda değil, kadınlar için sağlıklı spor ayakkabı seçimi iyi yapıldığında her yerde kullanılabilir. Spor ayakkabılar günümüzde artık spor salonlarından çıkarak en sade elbiseyle bile kombin yapılır hale gelmiştir. Spor ayakkabılar her elbiseyle günlük kullanımda tercih edilse de önceliği tabi ki sportif kıyafetlerle kullanımıdır. Spor ayakkabılar ayak tabanına konfor ve rahatlık sunduğu için tercih edilmektedir. Kadınlar genelde beyaz renkte spor ayakkabısı satın alarak günlük hayatlarında hatta iş yerlerinde bile bu ayakkabıyı kullanmaktadırlar. 

Moda dünyasının spor ayakkabılara yüklediği önem her geçen gün daha da artmaya devam ediyor ve sneaker modası kadın-erkek hepimizin takip ettiği bir moda haline geliyor.  

Spor ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir:

  • Ayak yapınıza uygun ayakkabı satın almalısınız
  • Ayakkabının hava alabilecek özellikte olmasına dikkat etmelisiniz.
  • Satın alacağınız ayakkabı dar ya da geniş olmamalıdır

PEKİ 2021 EN TREND SPOR AYAKKABILARI HANGİSİ;

  • 1- ADİDAS MARİMEKKO SUPERSTAR AYAKKABI / 1.069 TL

Sneaker dediğimizde akla gelen bir diğer marka da tabii ki Adidas. Adidas’ın onlarca farklı kült modeli var ve bu sneaker modelleri zamansız bir şekilde her sene, her sezon moda. 

  • 2- ADİDAS FORUM LOW AYAKKABI / 999 TL

Eğer ki yürüyüş amaçlı bir spor ayakkabısı istiyorsak sağlıklı olanı esnek bir model ve tabanı yüksek olan modellerdir. Tüm bunlara dikkat etmemiz gerekir.

  • 3- Nike Court Legacy Canvas Mid / 729,90 TL

Genel olarak sağlıklı bir spor ayakkabı seçimi yapabilmemiz için öncelikle ayak numaramızı iyi biliyor olmamız gerekmektedir. Bu durumda spor ayakkabısı seçerken ayağımızın dinlenmiş olması gereklidir. Ve seçilen ayakkabı dar ya da büyük olmamalıdır.

  • 4- Benetton Bn-30111 Beyaz Kadın Spor Ayakkabı / 139,90 TL

Günlük kullanımda en sade parçalar bile beyaz ayakkabılar ile daha şık hale gelebiliyor. Jean, basic bir t-shirt ya da bluz ile kombinlendiğinde beyaz ayakkabılar size daha havalı ve şık bir görünüm sunar.

  • 5- Puma SKYE ROAR JR Beyaz Kadın Sneaker / 399,92 TL

Beyaz ayakkabıyla kombinlediğiniz kıyafetlerinizde karmaşaya yer vermemelisiniz.

 

Saç neden şekil almaz? Şekil almayan saçlar için pratik öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Saç neden şekil almaz? Şekil almayan saçlar için pratik öneriler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0