Yasak Elma'daki Yıldız'ın kıyafetleri nereden? Yasak Elma son bölüm Yıldız kıyafetleri

FOX TV'nin sevilen fenomen dizisi Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde giyilen kıyafetler merak edilenler arasında. Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın'ın kıyafetleri hepimizi büyülemeye devam ediyor. Özel tasarımcıların ellerinden çıkan kıyafetler bakın hangi marka...

FOX TV nin en iyi dizilerinden olan ve ülkemizde de en çok izlenen dizilerden birisi olan Yasak Elma reyting rekorları kırıyor. Üçüncü sezonunu geride bırakmak üzere olan FOX TV nin başarılı dizisi Yasak Elma kıyafetleri ile de oldukça çok konuşuluyor. Yasak Elma dizisindeki özellikle Yıldız Argun'u yani Eda Ece'nin giydiği elbiseler bize en çok sorulan sorulardan oluyor. Yasak Elma Yıldız, günlük stilinde de davet stilinde de elbiselere yer veriyor. Ceket elbiseler, dökümlü kumaşa sahip elbiseler, kemerle detaylandırılmış elbiseler Yıldız'ın favorilerinden. Gelin birlikte inceleyelim:

Camdaki Kız NalanİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız Nalan'ın kıyafetleri! Camdaki Kız Nalan'ın elbise markası ve fiyatları

Siyah kırmızı yıldızlı elbisesi Twist'ten.

Davet stilinde kimi zaman kırmızı ile iddialı bir duruş sergilerken, günlük stilinde pembe A kesim bir elbise ile çok daha romantik bir stil yakalayabiliyor.

Yıldız dekolteleri seviyor ve güzel bir şekilde taşıyor. Davet stilinde dekolteli elbiseler ya da tulumlar, pantolon büstiyer üst takımlar kullanıyor.

Yasak Elma Yıldız kıyafetlerine baktığımızda ekose deseni dış giyimde sıklıkla tercih ediyor. Bu bazen bir kaban, bazense bir ceket oluyor.

Boğazlı bir kazakla tamamlayabildiği gibi, renkli spor parçalarla da kombinliyor ekose deseni.

Yasak Elma Yıldız'ın kombinlerine baktığımızda iki renk tercihi göze çarpıyor.

Renkler farklılık gösterse de kombinlerine genellikle iki blok renk hakim oluyor.

Siyah ve beyaz gibi!

Bazen de bu renk blokları renkli tercihler oluyor.

Siyah- sarı, mavi- yeşil, siyah- beyaz gibi zıt renk bloklarından oluşan kombinler Yıldız'a modern bir hava katıyor.

25 Ekim Yasak Elma Yıldız’ın giydiği takım elbise perspective marka.

8 Ekim Yasak Elma dizisi 117. bölümde Yıldız’ın giydiği siyah elbisesi Ceketi mango Küpeleri bayemeyc.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0