Sezonun en trend kovboy çizme modelleri 2022

Taytlarla, kot pantolonlarla ve elbiselerle harika kombinler oluşturmanıza imkan tanıyan kovboy çizme 2022 kış aylarının en trend parçalarından biri oluyor. Hem cool hem de trend görünmenize yardımcı olan kovboy çizmelerin en yeni modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

Yaz geçti, havalar soğudu, kış kapıya dayandı. Kovboy botları evrilerek günümüze kadar gelmeyi başardı. Yeni sezonda da kovboy botlar ve çizmeler iddiasını koruyor. Sonbahar/Kış koleksiyonlarının anahtar parçası kovboy çizme ve botlarını mercek altına aldık. Sivri burnu, estetik duruşu ve rahatlığıyla herkesi kendine hayran bırakan kovboy çizmeleri; son dönemlerde oldukça revaçta. Eski kovboy filmlerinden hatırladığımız çizmeler; işte, okulda, sokakta, neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor. 

 

Kışlık en kullanışlı ve şık bot modelleri hangisi 2021? En trend kışlık bot modelleriİLİŞKİLİ HABERKışlık en kullanışlı ve şık bot modelleri hangisi 2021? En trend kışlık bot modelleri

1970'lere damga vuran ayakkabılardan biri olan "kovboy çizmeleri"  farklı desen ve şekillerle ayaklarınızın havasını değiştirecek. Üstelik gerek şort kombinlerinin altına, gerek daha şık kombinlerin altına veya kot pantolon kombinlerinin altına kovboy çizmelerinin kullanıldığını görüyoruz.  

  • Kovboy çizme kombinleri dendiği zaman akla ilk olarak jean'ler gelmektedir. Özellikle de havuç paça dediğimiz dar paça kotların altında çok güzel duruyor. Üzerine giyeceğiniz kot ceketlerle harika kombinler yapabilirsiniz. 

  • Kovboy çizmeleri fazla aksesuar kaldırmıyor. Özellikle ufak tefek minik zincir tarzı kolyeleri tercih ederek küpe tercihleriniz de ise biraz daha etnik yani tüylü desenli küpelere yer vererek kombinizi tamamlayabilirsiniz.
Bepanthen Ampul ne işe yarar? Bepanthen Ampul nasıl kullanılır? Bepanthen Ampul fiyatı

İLİŞKİLİ HABER

Bepanthen Ampul ne işe yarar? Bepanthen Ampul nasıl kullanılır? Bepanthen Ampul fiyatı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0