Melania Trump'ın beyaz şapkası satışa çıkıyor! Fiyatını duyanlar...

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 2018'de Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve eşinin Beyaz Saray'ı ziyareti sırasında taktığı beyaz şapka satışa çıkarıldı.

Melania Trump (51) imzasının bulunduğu, Hervé Pierre tasarımı beyaz şapkayı 11 Ocak'ta açık artırmayla satışa çıkarıyor. Eski first lady'nin ofisinden yapılan açıklamada, açık artırmada Melania Trump'ın suluboya şapkalı resmiyle bunun bir NFT'si de satışa sunulacak.

REKOR FİYAT VERDİLER!

Başlangıç fiyatı 250 bin dolar olan üç ürünün satışından elde edilecek gelirin bir kısmı, koruyucu aile sisteminde yaşayan çocukların bilgisayar eğitimine bağışlanacak.

Geçtiğimiz ay NFT platformu kuran Melania Trump, gözlerinin suluboya resimlerini satışa sunmuş, ‘Melania’nın vizyonu’ olarak adlandırılan NFT’ler yaklaşık 150 dolara alıcı bulmuştu.

Bensu Soral ile Hakan Baş'tan yeni fotoğraf: Büyülü saat!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral ile Hakan Baş'tan yeni fotoğraf: Büyülü saat!
Ekose pantolon nasıl kombinlenir? 2022'nin yeni modası ekose pantolon

İLİŞKİLİ HABER

Ekose pantolon nasıl kombinlenir? 2022'nin yeni modası ekose pantolon
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

abdulbaki 2 yıl önce

bu tür eşyalara para verenlerin ya harcayacak yeri kalmamış zenginler veya gösteriş budalalarıdır. bu ikisinden avrupada ve arap devletlerinde bolca var.