Ekose pantolon nasıl kombinlenir? 2022'nin yeni modası ekose pantolon

Ekose pantolonlar son zamanların en çok dikkat çeken moda ikonları arasında yer aldığı için 2022’nin en çok dikkat çeken kombinleri olarak bizi karşılıyor. Peki ekose pantolonlar nasıl giyilir?

Geçmişten günümüze gelen en şık kumaşlardan biri olan ekose, popülerliği ve sportif görünümüyle dolapların kilit parçası oldu. 2022 yılının ilk trendleri arasında yer alan ekose pantolon kombinleri; adeta geçmişe yolculuğa çıkarıyor. Ekose pantolon denilince akla yatay ve dikey çizgilerden oluşan kare desenler akla gelmektedir. Ekose pantolonlar tarz olarak kombini zor bir parçadır. Sade ve rahat bir giyim kumaşı olmasıyla birlikte kombinlemesi hem çok kolay hem de yanlış bir kombin kullanımında karmaşık bir görünüm verebilecek kadar riskli bir desen. Ekose içeren bir parça kullanımınızda diğer bir parçalarınızın düz olmasına özen göstermenizi öneririz.  Gardıropların olmazsa olmazı olan ekose pantolonlar nasıl kombin edilir? Üstüne ne giyilir gibi soruların cevaplarını birlikte görelim.

Boğazlı kazak nasıl kombinlenir? Boğazlı kazak modelleri 2022İLİŞKİLİ HABERBoğazlı kazak nasıl kombinlenir? Boğazlı kazak modelleri 2022

Ekose desenli pantolonunuzu, düz bir renk T-shirt üstüne rahat, salaş bir trençkot ve botlarla kombinlemeyi tercih edebilirsiniz. Bu tarz bir kombinde saçlarınızda ensede toplanmış bir topuz modeli tercih etmenizi öneririz. 

2022 en güzel küpe modelleri hangisi? Altın küpe alırken nelere dikkat edilmeli?İLİŞKİLİ HABER2022 en güzel küpe modelleri hangisi? Altın küpe alırken nelere dikkat edilmeli?

Ekose pantolon modelleri arasında dar kesim ekose pantolon, bol kesim ekose pantolon, skinny ekose pantolon, İspanyol ekose pantolon, salaş pantolon, düşük bel ekose pantolon ve yüksek bel ekose pantolon gibi seçenekleri bulunmaktadır.

Birçok farklı şeyle kombin yapılan ekose pantolonlar genel olarak gömlekler ile tercih ediliyor.

Ancak birçok farklı giyim türü ile eşleşebilir sonbahar kış aylarında boğazlı kazaklar ekose pantolonlar ile en çok tercih edilen modeller olurken birbirinden farklı ve harika şekilde kombin edilmiş eşsiz modelleri sizler ile paylaşıyoruz.

Ekose pantolon üstüne slim fit üst kombin parçaları kullanabileceğiniz gibi salaş üstlerde kullanabilirsiniz. Ekose pantolon üstüne kullanacağınız kombin rengi pantolon çizgileri ile uyumlu renklerden seçilebileceği gibi kontrast renklerden de seçilebilir.

 

Melania Trump'ın beyaz şapkası satışa çıkıyor! Fiyatını duyanlar...

İLİŞKİLİ HABER

Melania Trump'ın beyaz şapkası satışa çıkıyor! Fiyatını duyanlar...
1 haftada 3 kez yapılacak rekor kıran kek tarifi!

İLİŞKİLİ HABER

1 haftada 3 kez yapılacak rekor kıran kek tarifi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0