2022'nin en gözde trendi Triko ikili takımlar

Yeni yıl, yeni moda trendleri, yeni stil alarmları, yeni renkler ve yeni tutkular demek... Öyleyse bu yılın akışını değiştirecek ve kış aylarının vazgeçilmezi olacak olan triko takımlara sizlerle beraber bir göz atalım.

Covid-19 salgınının moda dünyasına iz düşümü eşofmanlar, konfor ve rahat giyim oldu. Ev konforundan yavaş yavaş uzaklaşıp ofislere dönmeye başlasak da podyumlardan sokak modasına rahat giyim trendi hala devam etmekte. İhtiyaç duyulan rahatlığı şıklıkla da birleştirmeyi başaran sezonun yıldızları trikolar ise gardırop klasiği olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tesettür giyimde de bu sezonun en göze çarpan parçası triko takımlar. Triko modelleri, sonbahar şıklığı dendiği zaman ilk akla gelen parçalar arasında yer alıyor. Hem ofis şıklığında hem de günlük hayatınızda rahatça kombinleyebileceğiniz triko takımlar, yeni sezonda gardırobunuza şıklığınızı tamamlayacak. Özellikle muhafazakâr giyim tarzını benimseyen kadınlar için tunik pantolon takımları görülmeye değerdir. Kombin stresini an aza indiren bu şahane giysileri, sadece şal ve ayakkabı seçerek giyebilmek büyük ölçüde zamandan tasarruf edilmesini sağlar. Zamanın yanı sıra fiyat bakımından da son derece uygun olan alt üst takımlar her yaş grubu kadınlar tarafından çok tercih edilir.  

Kış aylarına uygun desenli eşarp modelleri 2022İLİŞKİLİ HABERKış aylarına uygun desenli eşarp modelleri 2022

PEKİ TRİKO İKİLİ TAKIMLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Çoğunlukla renkli tunik modellerinin ve düz pantolonların bir araya geldiğini, bu sayede kontrast yaratan stillerin ön plana çıktığını görüyoruz.

Siz de bu tip renk uyumlarıyla eğlenceli bir stil yakalamak isterseniz, yeni sezonda gardırobunuza en az bir ikili takım dahil edin deriz.

Medine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022İLİŞKİLİ HABERMedine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022

Her gün giyinme dolaplarının önünde geçen ertesi gün ne giyeceğim mesaisine en kolay çözüm ikili takım kombinleri. İçinden geçtiğimiz kış mevsiminin en yoğun hissedildiği günlerde imdadımıza yetişen triko pantolon ve kazak takımlar sadece evde değil dışarıda da ihtiyaç duyulan rahatlığı sağlamayı başarıyor.

Kombin derdi olmadan işimizi kolaylaştıran ikili triko takım, çabasız şıklık yarışının her daim başrol oyuncusu. Dışarıdaki işlerimizi halletmemiz gereken soğuk bir kış günü koşturmacasında puffer montlar içine tercih edebilceğimiz şık ikili takımlar bu sezon da sokak modasının kazananı oluyor.

2022 en kolay örgü modelleri! Yeni başlayanlar için pratik örgü modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2022 en kolay örgü modelleri! Yeni başlayanlar için pratik örgü modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehtap 2 yıl önce

Tesettür tarz değil farz. Bu eşofmana benzer takımlarla vucut hatları belli. O eşarp fazla. Ferace ya da kap modelleri verin bunların yerine.