2022 yılına damgasını vuracak dış giyim modelleri!

Her yıl çok konuşulan tasarımlarıyla moda dünyasında öne çıkan dış giyimler, 2022 yılında herkese hitap edecek şekilde vitrinlerde yerini buldu. Genellikle soft renklerin tercih edildiği bu yılın trend listesinde olan dış giyimler için Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için gezdi. İşte 2022 yılının dış giyim trendleri...

Yerini ilkbahara bırakmaya hazırlanan kış aylarının son demlerini yaşarken 2022 için tasarlanmış olan dış giyim parçaları sokak modasında, defileleri aratmayacak şıklığıyla damgasını vurmak için kolları sıvadı. Her kesime hitap edecek dış giyim parçaları stilistlerin yeni bakış açısıyla bu yıl, tesettürlü kadınlar için çeşitli alternatiflerle sunuluyor. Bahara doğru ilk adımları atmadan kış sezonunda bu yılın trend dış giyim parçalarını sizler için Yasemin.com ekibinden muhabir Müge Çakmak araştırdı.

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK DIŞ GİYİMLER

  • Trençkotlar;

Trençkotlar

Trençkotlar

Geçmişten günümüze yolculuk yaptıran sokak modası, son zamanlarda nostaljiyi hatırlatarak gardıroplarda eskimeyen parçaları bir araya getirirken, 70'li yıllara damgasını vuran trençkotlar bu yıl da bomba gibi geliyor. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline gelen bu parçalar kombinlere ilham veriyor. 

  • Oversize paltolar;

Oversize paltolar

Oversize paltolar

Yine geçmişten günümüze kadar varlığını sürdüren ve 80'lere damgasını vuran oversize paltolar bu yıl da vitrinlerden gülümsüyor. Kilit stil olmaya hazırlanan bu parçalar, geçmişin sofistikeliğini devam ettirerek yeni modeller için bir buse bırakıyor. Bu uzun paltoların soğuk günleri sıcacık hale getirmesinin yanı sıra çarpıcı bir görünüm de sağlayacağı kaçınılmaz...

  • Pançolar; 

Pançolar

Pançolar

Bohem dünyasını andıran pançolar da moda dünyasının eski çağları yaşatan parçalarından biri. Her yıl şık dokunuşlarla yeni motif ve kesimlerle karşımıza çıkan pançolar, blazer ceketlerin tahtına göz dikmiş gibi duruyor. 

Peki siz 2022 dış giyim modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

2022 güzellik ve makyaj trendlerinde neler var? 2022 en trend güzellik uygulamaları

İLİŞKİLİ HABER

2022 güzellik ve makyaj trendlerinde neler var? 2022 en trend güzellik uygulamaları

BİR YORUM YAPIN 0