2022 yılına damgasını vuracak abaya modelleri!

Tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasında olan abayalar bu yıl farklı tasarımlarıyla kadıların yüzlerini güldürüyor. 2022 abaya modellerinde tasarımcılar muhafazakar stillin genel kurallarını taşıyan ve şıklığını gizlemeyen alternatifler tasarlamış. Peki 2022 yılının abaya modelleri nelerdir? Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için araştırdı.

Tesettür dış giyim parçalarından biri olan abayalar 2022 yılının yaz sezonu için kendine yeni motifler katarak vitrinlerde yerini almaya başladı. Yalnızca tesettürlü kadınların tercih etmediği abayalar son zamanlarda şıklığına düşkün birçok moda sever kadının kurtarıcı parçaları haline geldi. Tesettürün geniş yelpazesi modanın gelişerek değişmesine katkı sağlayan faktörlerden biri olmaya başladı. Özellikle tasarımcıların çizerken keyif aldığı tesettür dış giyimlerin her kesime hitap etmesi de giyinmenin en güzel yanını yansıtıyor. Bol ve ölçülere uygun kesimi ile kadınların her kombinle buluşturmak istediği bu parçalar geçmişin esintilerini de yansıtıyor. Moda sever kadınların tercihlerine dokunan abayalar  pratikliğiyle kendini, önceki senelere göre 2022 yılında daha fazla ön planda tutuyor. Görünümüne dikkat eden her kadının gardıroplarında mutlaka olması gereken yeni sezona damgasını vuracak abaya modelleri için Yasemin.com ekibinden muhabir Müge Çakmak sizler için 2022 parçalarını araştırdı. İşte 2022 yılına damgasını vuracak abaya modelleri.

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK ABAYA MODELLERİ

  • Vizon abaya modelleri;

Vizon abaya modelleri

Vizon abaya modelleri

Bu yaz, alışılmadık model ve kumaşa sahip bir abaya modeliyle tarzınızı konuşturabilirsiniz. Sıradanlıktan sıyıran ve asil bir görünüm kazandıran yara kollu detaya sahip olan vizon abaya modellerine göz atabilirsiniz.

LATİFA / FARAH ABAYA VİZON: 599,00TL

  • Düğün abaya modelleri;

Düğün abaya modelleri

Düğün abaya modelleri

Düğünlük abaya modelleri genellikle işlemeli ve desenli tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Dantel, boncuklar ve modern motifler hiç bu kadar şık durmamıştı.

AHEL / MONİCA TAŞ DETAYLI ABAYA: 429,99 TL

AHEL / DORİKA KOLU İNCİLİ KEMERLİ ABAYA: 429,99 TL

  • Nakışlı abaya modeli;

Nakışlı abaya modeli

Nakışlı abaya modeli

Güçlü ve doğal tonları desenlerinde barındıran nakışlı abaya modelleri zarif görünümüyle vitrinlerde yerini aldı. Modacıların 2022 yılı için stilize ettikleri ve bu yıla damgasını vuracak çiçek ve farklı desenlerle kadınların gardırobunu zenginleştirmek için kolları sıvadı.

2022 yılına damgasını vuracak tesettür elbise modelleri!İLİŞKİLİ HABER2022 yılına damgasını vuracak tesettür elbise modelleri!

AURA ABAYA / NAKIŞLI ABAYA: 440,00 TL

  • Desenli abaya modelleri;

Desenli abaya modelleri

Desenli abaya modelleri

Sade ve düz bir formda tasarlanan desenli abayalara kemer, manşet, dantel, cep ve düğme detaylarıyla hareket kazanması sağlanabilir. Bu desenli modeller kadınları renkli ve zamansal enerjisiyle yaza ulaştırıyor.

EFSA MODA / DESENLİ ABAYA: 630,00 TL

  • Davet abaya modelleri;

Davet abaya modelleri

Davet abaya modelleri

Tesettür giyimin olmazsa olmazı sadelik bu abaya modelleri üzerine de nakşedilmiş. Moda tasarımcıları bu sene, şık olduğu kadar mütevazı bir görünüm de kazandıran abayaların kadınlarla buluşmasına aracılık etti. modeller elbiselerle, etek veya pantolonların yanı sıra tunikle de hızlı bir şekilde stilize edilebilir.

 Davet abaya modelleri

Davet abaya modelleri

BİR YORUM YAPIN 0