Gençler için hafta sonu kombin önerileri!

Havaların ısınmasıyla beraber kadınlar artık giyim tercihlerinde şıklığın yanında rahatlığı da göz önünde bulunduruyor. Biz de Yasemin.com olarak sizler için hafta sonu yakın arkadaşlarınızla beraber bir sahil yürüyüşü yapmanız için birkaç parçayı bir araya getirdik.

Moda dünyasında giyimine düşkün kadınlar için alternatifler tükenmiyor. Çeşitli renkleri bir araya getirerek kış aylarında sıcak tutabildiği gibi yaz mevsiminde de ferahlatma yolunu bulabiliyor. Güneşin yüzünü gösterdiği bu zamanlarda efil efil esen rüzgarı, bir ormanda yürüyüş yaparak ya da Beylerbeyi sahilinde yakın dostunuzla yapacağınız hararetli sohbetle hissedebilirsiniz. Gerçekleştirebileceğiniz hafta sonu aktivitenizde, şıklığınızı da göz ardı etmeden baharın tadını çıkarabilirsiniz. Artık kazaklardan, kabanlardan bunalmış gardıroplarınızdan yazlık kıyafetlerinizi çıkarma vakti geldi. Konforu ve şıklığı bir arada tutan hafta sonu stilleri için sizlere harika önerilerimiz var. İşte gençler için hafta sonu kombin önerilerimiz.

HAFTA SONU KOMBİN ÖNERİLERİ!

Siyah beyaz çizgilerle monokrom stiller;

Siyah beyaz çizgilerle monokrom stiller

Siyah beyaz çizgilerle monokrom stiller

Arkadaş ortamları için kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERArkadaş ortamları için kombin önerileri

Çizgileri yaz havasıyla uyumlu hale getirebilen siyah beyaz renkler monokrom stillerin en iddialıları arasında yer almaya devam ediyor. Sadece gençlere değil her yaşın kadınına hitap eden bu tasarımlar, özellikle sweatshirt modellerinde kendini ön planda tutuyor. Hafiften rüzgarı ensemizde hissedeceğimiz, havaların ısınmaya başladığı bu günlerde siyah ve beyaz yine vazgeçilmez tercihler arasında göz dolduruyor. Bunun yanı sıra bu iki renk kombinlerde de kolaylık sağlıyor.

Blazer ceketlerle bir hafta sonu rahatlığı;

Blazer ceketlerle bir hafta sonu rahatlığı

Blazer ceketlerle bir hafta sonu rahatlığı

Geçmişten günümüze karşımıza çıkmaktan vazgeçmeyen blazer ceketler, kendini sadece bluz ya da gömleklerle değil sweatshirtlerle de yakıştırmayı başarıyor. Stilistlerin hayal dünyasındaki tasarımlara ilham kaynağı olan sıcak havalar artık kapıyı çalmaya başladı. Hafta içi kendini iş yoğunluğuna kaptıran kadınlar hafta sonuna rahat bir dokunuş bırakmak istiyor. Biz de iş kadınları için spora klasik bir bakış açısıyla yaklaştık. Her omuza yakışan blazer ceketleri spora giydirdik. Son zamanlarda trend olan zebra desenli bir sweatshirt ile siyahın asilliğini taşıyan ceketi yan yana getirdik. Siz de böyle bir kombin düşünürseniz uygun aksesuarlarla tarzınıza hareket kazandırabilirsiniz.

Eşofman takımlarıyla havalı bir hafta sonu;

Eşofman takımlarıyla havalı bir hafta sonu

Eşofman takımlarıyla havalı bir hafta sonu

Pandemi sürecinde evde geçirilen sürede rahatlığını bir türlü üzerimizden atamadığımız eşofmanlar artık sokak stillerinin baş tacı. Moda dünyasının stil çizgisine yeniden yön veren eşofman takımları tesettür giyimde de oldukça zirvede yer alıyor. Çeşitli renk ve tasarım seçenekleriyle vitrinlerden inmeyen eşofman takımlarının listesinde, yaz aylarının durağan gecelerini yansıtan modellere de yer veriyor. Siz de arkadaşlarınızla yapacağınız bir hafta sonu programında sokaklara yaz aylarından bir renk bırakabilirsiniz.

Artık yürüyüş yapmanın tam zamanı;

Artık yürüyüş yapmanın tam zamanı

Artık yürüyüş yapmanın tam zamanı

Özlenen bu sıcak havalar, beyaz kıyafetlerimizi artık gardıroplardan çıkmak için bizlere cesaret veriyor. Önceki sezonlarda trend listelerinde olan boya desenli kıyafetler, bu yıl da adından bahsettirmeye başladı. Her zaman şık görünmenin yollarını arayan modaya düşkün kadınlar, bazen konforu ön planda tutan kıyafetlere de şans vermeli. Hafta içi iş yoğunluğunu geride bırakmanız için sizlere cesaret timsali olan beyaz bir pantolonla kombin oluşturduk. Altına da soft renkleri barındıran bir yürüyüş ayakkabısı giydirdik. 

İYİ EĞLENCELER...

Kadınlar tek başına umre ve hacca gidebilir mi? Necmettin Nursaçan'ın yanıtıyla...

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlar tek başına umre ve hacca gidebilir mi? Necmettin Nursaçan'ın yanıtıyla...

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 1 yıl önce

Müslaman kadınının tesettürü böylemi olmalı ? Ne günlere geldik, modaya tesettürüde alet edip asıl amacını kaybettirdiler gerçekten çok yazık.

Harun 1 yıl önce

Ahiret için de kombinleriniz var mı acaba! Şu mübarek Ramazan ayında insana tövbe estağfurullah dedirtiyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

Toplam 3 beğeni