Bol pantolon trendi! 2022 yılının en şık bol pantolon modelleri

Bol pantolonlar kumaşlarının ve kesimlerinin rahatlığıyla bir süre denim pantolonları askıda bırakabilir. Rahat ve şık bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların tercihlerinin başında yer alan bol pantolonlar sade ve çok yönlü bir kullanım alanına sahip. Peki 2022 yılının yükselen trendi bol pantolon modelleri arasında neler var?

Stilistler, havaların ısınmasıyla birlikte tasarladıkları ürünlere alternatif modelleri sunuyor. Özellikle yaz aylarında giyildiğinde kumaşı ya da kesiminden dolayı bunaltabilen denim pantolonları geçici bir süre askıda tutabilecek bir model var. Kumaş ama bol pantolonlar bu yıl kadınların çok dikkatini çeken parçalardan biri. Şık bir tavrı ve sunduğu konforla ilgi odağı haline gelirken aynı zamanda klasik seven kadınların gözdesi olmayı başardı. Hem vision hem de klasik tercihlere, renk ve modelleriyle casual bir hava katabilir. Bunun yanı sıra bol pantolonların yanında kullanılacak tamamlayıcı parçalara da büyük bir görev düşüyor. Bol pantolonlarla uyarladığınız kombinde doğru aksesuarları kullanırsanız sokak stillerinde mütevazı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Son yıllara göre bu sene daha çok ilgi gören bol pantolonlar kadınların gardıroplarına girdi bile. Peki 2022 yılının yükselen trendleri arasında olan bol pantolonlar arasında nasıl modeller var?

Seda Aydın bol pantolon kombini

Seda Aydın bol pantolon kombini

2022'NİN YÜKSELEN TRENDİ BOL PANTOLON MODELLERİ

 bysedaaydin

bysedaaydin

Bol pantolonlarla hem rahat hem şık;

Influencer Sena Sever

Influencer Sena Sever

Dark Academia trendi! Dark Academia nasıl giyilir?İLİŞKİLİ HABERDark Academia trendi! Dark Academia nasıl giyilir?

Influencer Sena Sever de farklı ton, kesim ve kumaşlarla ilham verici kombinleri sunuyor. Bol pantolon modellerinden klasik görünümle özel buluşma tarzı oluştururken bir taraftan da hafta sonu yapılan piknik etkinliğinin havasını veren bir stil oluşturmuş.

Bol pantolonla kombinler

Bol pantolonla kombinler

Doğru aksesuarlarla stilini yakala;

Yaptığı kombinlerle bir araya gelmek isteyen renkli tercihlere ilham olan Influencer Hülya Aslan, bol pantolon alternatifini genellikle klasik stilleri oluştururken kullanıyor.

ECCOLO WOMEN / BOL PAÇA PANTOLON LACİVERT: 819,99 TL

QOOQSTORE / DÖKÜMLÜ PANTOLON YEŞİL: 599,99 TL

Bol pantolon stilleri

Bol pantolon stilleri

BİR YORUM YAPIN 0