Tatil valizinizde bunları mutlaka bulundurun! Tatil valizi nasıl hazırlanmalı?

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil hazırlıkları yapanlar için valizlerde bulunması gereken parçaları sizler için derledik. Peki tatil valizi nasıl hazırlanmalı? İşte tatil valizinizde mutlaka bulundurmanız gereken parçalar...

Havaların ısınmasıyla beraber haftalar hatta aylar öncesinden yapılan tatil planlarınızın hazırlığı için size yardımcı olacak fikirlerimiz var. Yoğun bir iş temposunun verdiği yorgunluğu atmak için resmi tatilleri, hafta sonu ya da yıllık izinlerini kovalayanlarınız vardır. Hem uzun hem de yalnızca iki gün de olsa farklı ortamlara ihtiyaç duyup da tatil için valiz hazırlamakta zorlanan, şık ve rahat olmayı seven kadınlara birkaç tüyomuz var. Valizinize koyacağınız parçaları gideceğiniz tatil alanlarındaki gireceğiniz ortama göre ayarlamanız çok önemli. Deniz-kumsal ikilisinden vazgeçemiyorsanız ona göre havlu ve terliklerinizi seçmelisiniz. Eğer eşinizle ya da yakın arkadaşınızla birkaç günlük bungalov konaklaması yapmak istiyorsanız gideceğiniz mekana uygun ayakkabı, pantolon ya da eşofman bulundurabilirsiniz. Bunun yanı sıra havanın kararmasıyla birlikte hafif esinti olabilme ihtimaline karşı valizinize ince bir triko hırka da ekleyebilirsiniz.

Tatil valizinde mutlaka olması gereken parçalar

Tatil valizinde mutlaka olması gereken parçalar

TATİL VALİZİNDE MUTLAKA OLMASI GEREKEN PARÇALAR!

Ayakkabı türü sandalet ve babet;

Gideceğiniz tatil bölgesine göre sandalet ya da babet tercih etmelisiniz. Birçok kadının valizine koyduğu ayakkabılardan birini ya da ikisini giyemeyip biriyle tüm tatilini geçirdiği zamanları olmuştur. Bu nedenle size hem ağırlık olmaması için hem de giyemediklerinizin aklınızda kalmaması için her kıyafetinizle uydurabileceğiniz ayakkabı formunda sandalet ya da babet tercih etmelisiniz. Tabi bu, şehrin yorgunluğunu atmak için önceden rezervasyon yaptığınız tatil bölgesine göre de değişir.

Çantalar;

Bavulu hınca hınç dolduran parçalardan biri de çantalardır. Kadınların vazgeçemediği aksesuarlar arasında olan çantaları tatile giderken biraz daha minimal boyutlarda tercih edebilirsiniz. Büyük çantalar valizde çok yer kaplayacağı için asıl ihtiyacınızı karşılayacak olan parçaları saf dışı bırakabilir. Gireceğiniz ortamlarda giymeyi düşünüp de valize eklediğiniz kıyafetlerinizin zarar görmemesi için sıkışıklığa sebep olabilecek aksesuarları küçük boyutta seçmeniz, kullanım alanınızı genişletecektir.

2022 İlkbahar-Yaz çanta trendleri! 2022 çanta modelleri arasında neler var?İLİŞKİLİ HABER2022 İlkbahar-Yaz çanta trendleri! 2022 çanta modelleri arasında neler var?

Giysiler kombinlenerek valize eklenmeli

Giysiler kombinlenerek valize eklenmeli

Giysiler kombinlenerek valize eklenmeli;

Tatilinizde gününüzü nasıl geçireceğinizin planını önceden yapın. Öncelikle nereyi tercih ettiğiniz valizinize hangi kıyafetlerinizi ekleyeceğinize karar vermeniz için size yardımcı olacak en büyük tüyodur. Tatil mekanlarında gireceğiniz ortamlara ve gününe göre hem gündüz hem de gece için giyeceğiniz kombinlerinizi valinizi hazırlarken oluşturun. Planlarınız dahilinde hazırlayacağınız bavulunuzda gözden kaçan şeylere yer yok!

Etkinlikler için elbise alın

Etkinlikler için elbise alın

Belinizi ince gösterecek elbise modelleri 2022İLİŞKİLİ HABERBelinizi ince gösterecek elbise modelleri 2022

Etkinlikler için elbise alın;

Gittiğiniz tatil bölgesinde her şey programlı olmayabilir. Bu yüzden doğaçlama gerçekleşebilecek olan herhangi bir özel etkinlik için valizinizde mutlaka bulundurmanız gereken parçalardan biri de saten şık bir elbise.

BİR YORUM YAPIN 0