2022 yılının en trend bandana modelleri!

Moda dünyasında giyim stillerine yön veren aksesuarlar arasında olan bandanaların farklı renk seçenekleriyle bu yaza damgasını vurması bekleniyor. İşte farklı renk ve desenleriyle mağaza raflarında yerini alan bandana modelleri. Dünyaca ünlü yıldız isimlerin trend listelerinde olan bandana modelleri.

2000'li yıllarda çok sık karşımıza çıkan milenyum (Y2K) etkisi, son zamanlarda adını sıkça duyurmaya başladı. Yaşam standartlarına göre ya da iz bırakan anılara göre gelişerek şekillenen moda, yeni koleksiyonlarıyla birçoğumuzu çocukluk yıllarımıza götürüyor. Bilgisayar ya da televizyon ekranlarında karşımıza çıkan çoklu renk hatası olarak bilinen Y2K etkisi, stilistlerin hayal dünyasıyla modaya yön veriyor. Bu yıl özellikle neon renklerin hakim olmasıyla kıyafetlerin yanı sıra tamamlayıcı parçalar olan aksesuarlar da milenyum etkisini daha çok hissettiriyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yenilenen ve değişen stillere küçük dokunuşlar bırakarak bambaşka bir hale getiren aksesuarlar arasındaki bandanalar, yeni modelleriyle raflarda yerini aldı. Bu yıl neon renklerin yanı sıra farklı desen ve tonlarla aksesuar trendlerinde zirveyi zorlayacak olan 2000'li yılların bu gözde parçaları, dünyaca ünlü yıldız isimlerle tekrar gündeme geldi. İşte yaz sezonuna damgasını vuracak geçmişten anılar barındıran bandanalar...

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ İSİMLERİN GÜNDEMİNDE OLAN BANDANALAR:

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

'Kötü saç günü' olarak nitelendirilen durum dışarı çıkılacak güne denk geldiyse sıkı bir şekilde bağlanan bandana durumun kurtarıcısı olabilir. Spor tercihiyle sokak stilleri arasında yürüyüşe çıkan dünyaca ünlü model Kylie Jenner da floral desenli bandanasıyla bu sorun için moda düşkünlerine bir çözüm sunmuş gibi.

Gigi Hadid

2022 en güzel şal renkleri! Sezonun en şık şal modelleriİLİŞKİLİ HABER2022 en güzel şal renkleri! Sezonun en şık şal modelleri

Sosyal medyadaki fotoğraflarıyla moda dünyasında adından çokça bahsettiren ünlü model Gigi Hadid, son olarak Cannes Film Festivali'ndeki kırmızı elbisesi ve üzerindeki katlı motiflerin olduğu uzun hırkasıyla geceye damga vuran isimleri arasında olmuştu. Hadid, son zamanlarda tercihleriyle moda dünyasına ilham olmaya devam ederken yaz trendleri arasındaki bandanalar, şimdilerde ünlü ismin de kurtarıcısı oluyor.

Bella Hadid

Bella Hadid

Bella Hadid

Aynı zamanda Hollywood ihtişamını da günümüze taşıyan bu parçalardan, Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid'in tercihleri arasında görmek de mümkün. Hadid, ekose desenli, neona kaçan sarı, turuncu ve yeşil tonlarındaki bandana modelini saçının bir kısmını kapatarak bağlamayı tercih etmiş.

Elsa Hosk

Elsa Hosk

Elsa Hosk

İsveç doğumlu ünlü model Elsa Hosk da çiçek desenli bandana modeliyle karşımıza çıkıyor. Hosk, koleksiyonunda elbisesiyle benzer desen ve renkleri barındıran bandana modellerine de yer veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

2022 yılının en güzel şal modelleri hangileri?

Duhan suresinin Arapça okunuşu ve faziletleri! Cuma günü Duhan suresi okumak...

İLİŞKİLİ HABER

Duhan suresinin Arapça okunuşu ve faziletleri! Cuma günü Duhan suresi okumak...
Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleri

İLİŞKİLİ HABER

Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleri

BİR YORUM YAPIN 0